В пищния дом на Джоан Ривърс


В пищния дом на Джоан Ривърс

Пищно украсени мебели, впечатляващи полилеи, кадифени завеси, мрамор и много злато – това разбира се беше домът на Джоан Ривърс.

Актрисата и тв водеща почина миналата седмица на 81 години и сега имаме възможност да надникнем в луксозния й апартамент в Ню Йорк.

Ривърс беше известна с любовта си към блясъка и скъпите неща, затова не се изненадваме, че домът й напълно въплъщава това.

Преди време комедийната актриса описа мезонета в Горен Ийст Сайд така: "където Мария Антоанета би живяла, ако имаше необходимите пари".

Имотът е построен през 1910 г. за Джон Р. Дрексел и съпругата му. През 1959 г. Ърнест Хемингуей наел едностаен апартамент в сградата, където искал да напише поредната си творба, но скоро разбрал, че градът е прекалено потискащ за него и се изнесъл.

През 80-те Ривърс купила впечатляващия мезонет и поръчала да украсят стените със златна боя.

В спалнята й, която е в типичен ренесансов стил, има легло с балдахин с бяла дантела, флорален тапет и вази с бели лилии.

Разбира се, Джоан не е изневерила на себе си, тъй като в една от многобройните стаи е сложила леопардов килим и тъмно червени столове.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама