Всичко, което ви трябва за страхотно парти на балкона


Всичко, което ви трябва за страхотно парти на балкона
Снимка: shutterstock.com

Лято е и това е една от най-добрите новини за годината. Време е отново да се заредим с емоции, усмивки и щастливи моменти, които да ни топлят през по-студените месеци. А и нека бъдем честни, всички сме жадни за малко прекрасни мигове след неочакваната ситуация около коронавируса, който ни принуди да се затворим в личните си бункери и да очакваме по-добри времена.

Лятото обикновено ни носи купища различни емоции, като например ходенето на плаж, обикалянето по различни барове и всякакви други приятни активности извън дома. Какво обаче ще кажете за едно чудесно балконско парти? Хората, притежаващи големи тераси, със сигурност знаят какво имаме предвид. Време е отново да използвате това пространство по предназначение и да съберете най-верните си приятели, за да си подарите малко красиви моменти.

Разбира се, едно добро парти е невъзможно без музика. Ако сте решили да превърнете балкона си в най-актуалното място за купон в града, със сигурност ще трябва да направите точния избор между многото колонки и аудио системи, които се предлагат в търговската мрежа. Съветваме ви да не се изхвърляте с оборудването, но същевременно изберете нещо, което е достатъчно добро, за да ви донесе правилния вайб на вашето балконско парти.

Така модерните напоследък портативни колонки са супер опция за озвучаване на вашето парти. На пазара вече има достатъчно голям избор, поради което можете да съгласувате решението си с фактори като мощ на колонката, големина и ценови диапазон. Помислете добре колко голям наистина е балконът ви и каква мощност ще ви бъде нужна. Съвсем логично, по-малките колонки не са дотам подходящи за обширни пространства и партита с повече хора. В такива случаи, превъзходната JBL Charge 4 би могла да ви свърши отлична работа. Просто свържете своя телефон или таблет с колонката и тя ще направи всичко останало. А докато слушате любимата си музика, винаги можете да сложите смартфона си да се зарежда от колонката.

Както вече посочихме, при по-малки партита отлична работа могат да ви свършат по-малките колонки. Смятаме, че EXTRA BASS колонката на Sony би могла да ви бъде чудесен помощник в това отношение. Мини колонката JBL GO 2 пък е друг удачен избор за партита с по-ограничено присъствие.

Едно добро парти обаче не е само музика, нали? За да бъдете най-добрите възможни домакини, би било добре да измислите всякакви видове активности, които да предложите на гостите си. Ако сте организатор на купона, ваша отговорност е гостите да не скучаят.

Малко настолни игри е винаги чудесен избор, когато сме в компания и искаме да се забавляваме заедно. Не ви е нужно особено много - една маса, няколко стола и добри приятели. И точната игра, разбира се. Cards Against Humanity доби широка популярност напоследък, а в краен случай винаги можете да заложите и на класики като Dixit. Там никога няма да сбъркате.

Ако споменатите настолни игри с чуждестранни имена някак не ви носят усещане за доказано забавление, винаги можете да отворите по една изстудена бира и да изиграете една табла - също като вашите бащи и дядовци.

Имаме и друга идея. Защо не си направите тематична вечер, посветена на любимите ви образи от световната поп култура? Можете да започнете с малко брандирани чаши, докато значките са деликатен малък аксесоар, с който можете да допълните аутфита си за вечерта. И говорейки за аутфит, имате ли вече идея какво ще облечете? Защо не чисто новата ви тениска на Батман?

Разбира се, всичко това са просто детайли. Най-важното за едно сполучливо парти са хората, които присъстват на него. Поканете най-близките си приятели и просто се забавлявайте. В последните месеци бяхме принудени да изтърпим повече, отколкото бяхме очаквали. Заслужихме си и малко веселба, нали така?

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички