Защото си котка, но си и звезда


Защото си котка, но си и звезда
Снимка: Purina

Бюти и модни инфлуенсъри треперят пред изгряващата на хоризонта нова звезда – истинският Catfluencerbg. Академията за котки инфлуенсъри е в разгара си и мъркащи таланти от цялата страна мерят пухкавост и мустакатост в най-вълнуващото за сезона състезание.

И ако се питате как от просто котка можеш да се превърнеш в истински Catfluencerbg, Purina ONE има отговор на този въпрос. Специалната храна попадна право в центъра на събитията и с нейна помощ всеки един от участниците ще може да блесне с нова сила, демонстрирайки всички скрити таланти, които няма търпение да покаже на света.

Още първата седмица, в която консумират Purina ONE, участниците в Catfluencerbg ще усетят как козината им става още по-лъскава и здрава. В това ще могат да се уверят и всички, които следят академията, тъй като всеки от участниците ще сподели селфита и серия от снимки, с които да покаже своите малки бюти хитрини. Втората седмица ще даде видимо подобрение и в състоянието на зъбите на котките, а участниците в Catfluencerbg отново ще бъдат нагледното доказателство за това. В третата седмица, в която се консумира Purina ONE на лице са вече и видими резултати в общото състояние на котките. Така храната Purina ONE доказва, че успява да влияе на трите най-често срещани проблема при котките свързани с кожата и козината, дентални проблеми и такива на уринарния тракт.

Мисията на Purina ONE BIFENSIS® е не просто да задоволи дневните нужди на домашните любимци, но и да направи ежедневието им пълноценно. Компанията осъзнава колко е важна грижата и вниманието, което стопаните отделят на всеки член от семейството и домашните любимци не са изключение. Животът е пълноценен, когато го прекарваме с любимите си пухкави същества, затова Purina направи следващата логична стъпка, в това да осигури достъпна, лесна и качествена храна за всяка котка.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама