Зодиите, които постоянно пропускат нещо в живота


Зодиите, които постоянно пропускат нещо в живота
Снимка: iStock/Guliver

Някои хора са вечно недоволни от живота си и винаги искат повече. Те постоянно живеят с усещането, че са пропуснали нещо важно. Ето към кои зодиакални знаци принадлежат тези личности. 

Овен

Овните са страстни и смели натури, които винаги са готови за нови преживявания. Представителите на този знак са готови да поемат по пътя към нови предизвикателства и да рискуват всичко в името на тръпката. Определено монотонността не е за тях.

Близнаци

Близнаците бързо се отегчават, така че от време на време копнеят за нещо ново. В противен случай те ще бъдат нещастни. Това е причината поддържането на връзка с този знак да е изключително трудно.

4-ТЕ ЗОДИИ, КОИТО ЩЕ ВИ ПОРАЗЯТ С ЕГОИЗМА СИ

Дева

Девите са перфекционисти, така че е напълно нормално винаги да са недоволни от всичко. Представителите на този знак искат да са безупречни във всяко едно отношение. Но дори и да постигнат планираното, те пак няма да са напълно доволни от себе си. Поради тази причина Девите много трудно намират начин да се насладят на живота. През по-голямата част от житейския си път те живеят с усещането, че са пропуснали нещо.

Козирог

Амбициозните Козирози винаги поставят летвата твърде високо. Те не се отказват, докато не получат това, което искат. Това постоянно преследване на целите ги кара да чувстват, ч пропускат нещо важно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама