Динена свежест в чаша

  • Динена свежест в чаша
    Дата: Снимки: iWoman.bg
Дата: 17.05.2018 Снимки: iWoman.bg
Iwoman.bg

Лятото на 2018 има вкус на диня и ние сме много щастливи, защото обожаваме този освежаващ плод. За това трябва да благодарим на Carlsberg, които ни зарадваха с новия Somersby диня. И ако се чудите дали е толкова добър, колкото събратята си, няма как да го кажем по-ясно: ДА!

И защото ние от iWoman обичаме леките и разхлаждащи напитки, които можем да пием с приятели в парка или на парти, ви предлагаме нашите 3 предложения за коктейли със Somersby диня. И нещо важно, преди да започнете да ги забърквате – насладете им се с удоволствие и мярка.

Коктейл Summer Forever

Вземете предварително изстудена чаша и напълнете 2/3 от нея с кубчета лед. След това напълнете догоре със Somersby диня. Украсете със стръкче мащерка и лайм.

Коктейл Лятна експлозия

Както е казал Мечо Пух: Колкото повече, толкова повече, затова комбинираме два любими плода – диня и ягода. Предварително изстудена чаша напълнете със Somersby диня, след което нарежете вътре 1-2 ягоди. Завършете коктейла с няколко листа прясна мета и разбъркайте добре. Украсете чашата с ягодка.

Коктейл Свежест

За третото ни предложение комбинираме 1 зеленчук и 1 плод, които са първенци по съдържание на вода, а всички знаем колко ни е нужна през горещите месеци. Вземете предварително изстудена чаша и напълнете 2/3 от нея с натрошен лед. Налейте вътре Somersby диня и добавете резенчета краставица. Разбъркайте и сте готови.

И нека бъде вечно лято в чашите и сърцата ви :)

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.