Зодиакалните знаци, които не показват емоциите си


Зодиакалните знаци, които не показват емоциите си
Снимка: iStock/Guliver

Вижте кои са зодиакалните знака, които не показват чувствата си:

Водолей (20 януари - 18 февруари)

Водолей е неподвижен въздушен знак, който също е доста труден за разгадаване. Управляван от Уран, той е игрив и забавен, но обича да анализира нещата до предела на изтощението, за да направи нещата по-добри. Може да има затруднения с пускането на хората близо до себе си, често предпочита да се съсредоточи върху собствения си свят.

Той е ексцентричен и изобретателен, което също може да го разграничи и да го накара да изглежда мистериозен. Водолеят също се нуждае от промяна и постоянна стимулация и може да се разбунтува срещу рутината или да бъде много тих, ако нещо се обърка.

Ако прекарвате време с Водолей, дайте му малко свобода. Той обича да проявява любов и обич към хората, които цени, но също така има нужда да бъде сам.

Телец (20 април - 20 май)

Като неподвижен знак и символ, представен от бика, Телецът може да бъде доста упорит. Това, което ви казва, не отговаря непременно на това, което мисли. Може да отнеме известно време, за да открием неговата същност. Ако е против нещо или някой, вероятно няма да го каже веднага, той ще го държи в себе си толкова дълго, колкото иска.

Въпреки че Телецът се управлява от Венера, планетата на любовта, той също е склонен да сдържа чувствата си, което го прави още по-загадъчен.

Лъв (23 юли - 22 август)

Като неподвижен огнен знак, Лъвът може да бъде най-трудният за разбиране. Управляван от Слънцето, той има репутацията на много общителен, винаги готов за купон, лесно излиза на сцената. Независимо от това, в реалния живот Лъвът често е срамежлив и се оттегля. Той свети на публично място, но трябва да отдели известно време сам със себе си, за да презареди батериите си. Може да е трудно да разберете какво мисли, защото често има две много различни страни.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ИМАТ ПЕРФЕКТНА ВРЪЗКА ПОМЕЖДУ СИ

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Скорпионът е неподвижен воден знак, следователно е много загадъчен. Известно е, че е емоционално дълбок. Въпреки че това е самата истина, също е вярно, че никога не можете да принудите Скорпион да направи нещо. Ако не иска да направи нещо, няма да го направи. Точка.

Скорпионът има дълбоки чувства, но често държи всичко вътре в себе си. Въпреки че е емоционално интелигентен и иска да се свърже с хората, той винаги мисли два пъти, преди да се разкрие пред някого. Може да е много трудно да се отгатне какво чувства човек, роден под знака на Скорпион.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама