1 на всеки 10 британци е открил любовта във влака, сочи изследване


1 на всеки 10 британци е открил любовта във влака, сочи изследване
Снимка: Thinkstock

Влаковете са най-романтичното превозно средство. 1 на всеки 10 души е открил любовта във влака. Това показва ново изследване, пише в. Mirror.

Повече от една трета от британците смятат, че пътуването с влак е синоним на това да открият човека на живота им, се казва в проучването на жп компанията East Coast Trains, в което са участвали 1000 души. 30% от анкетираните споделят, че им се е случвало напълно непознат човек във влака да направи нещо мило за тях.

Освен че прави хората по-добри, пътуването с влак е смятано за най-социалният начин за предвижване. 40% от участниците в проучването биха разговаряли с друг пътник във влака. Само 15% биха водили разговор с друг човек в самолета, а 11 на сто биха разменили думи с пътник в автобуса.

Лондончани обаче правят изключение, тъй като само 3% от тях биха говорили с човек, който също пътува с метрото, информира БГНЕС.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама