23 случая, в които най-добрата ви приятелка е по-добра от гадже


23 случая, в които най-добрата ви приятелка е по-добра от гадже
Снимка: iStock/Guliver

Вероятно всички имате по една такава най-добра приятелка. С нея сте безкрайно близки емоционално, пишете си всеки ден и дори да живеете на различни места и да се виждате рядко, връзката помежду ви е все така силна. Може би дори по-силна от романтична връзка. Честно казано, има ситуации в които с нея се чувствате по-добре, отколкото с гадже. Нека видим няколко от тях.

1. На нея не й пука какво сте поръчали за вечеря

Най-добрата ви приятелка няма да ви съди, ако си поръчате салата, защото сте на диета, или пък четворен чийзбургер, с който ще се омажете цялата. Все пак, момичетата трябва да се хранят, нали?

2. Тя ви уверява, че изглеждате добре и наистина го мисли

Тя не го казва, защото иска да прави секс с вас. Просто наистина смята, че изглеждате добре в момента.

3. Тя казва, че харесва дрехите ви и наистина го мисли

Тя не го казва, защото й е писнало да ви гледа как пробвате различни тоалети и не можете да изберете нито един. Просто наистина харесва как сте облечени и мнението й струва нещо.

4. Когато преминавате през труден период, тя не къса с вас

Когато с гаджето ви имате проблеми, това е нещо сериозно и обикновено означава, че скоро ще скъсате. Когато с приятелката ви преминавате през труден период, просто ще изградите мост и ще го преодолеете.

5. Тя усеща чувствата ви по-дълбоко от вас

Всеки, който е имал толкова близка приятелка, познава това чувство. При вас емпатията е толкова дълбоко вкоренена, че когато тя е наранена, ви се струва, че вас ви боли повече и от нея.

6. Когато критикува облеклото ви, това не е обидно

Има разлика между това, приятелката ви да ви каже, че с тези дрехи изглеждате като развлечена мъжкарана и това, гаджето ви да ви каже същото нещо. Тя не е длъжна да ви вижда непрекъснато като безупречна секс богиня.

7. Тя оценява чувството ви за стил

Тя не смята, че облеклото ви е секси. Не й пука как изглеждат в него гърдите и дупето ви (но ако изглеждат страхотно, бъдете сигурни, че ще ви го каже). Тя наистина оценява усета ви за мода и стил.

8. Тя е с вас в здраве и болест

Например когато държи косата ви, докато повръщате от стомашен вирус и по-скоро бихте умрели, отколкото да позволите на гаджето си да види (и помирише) това.

9. Тя ви оставя да ругаете на воля, без да се чувствате кучка

Понякога просто имаме нужда да изпуснем парата. Да, може да е смешно и определено не е най-добрата ни версия, но трябва да освободим напрежението. Гаджето може да намира това за отблъскващо, но за приятелката няма проблем.

10. Тя ви прегръща силно…

…не защото се надява прегръдката да продължи в спалнята. Тя не иска да прави секс с вас, просто ви обича и би направила всичко за вас – например да дойде с вас да замеряте къщата на бившия ви с яйца.

11. Тя ви казва, че сте луда

Когато ТОЙ ви казва, че сте луда, това е обидно и може да ви подлуди още повече. Когато ТЯ го прави, си казвате „Чакай малко, наистина се държа странно... тя е права”.

12. Тя ви пита дали сте в цикъл и това не е грубо

Защото и тя, също като вас, има менструация.

13. Тя знае точно кога да ви излъже

Лъжата от гаджето обикновено е знак, че ви изневерява. Докато лъжите от приятелката са по-скоро от типа „Изглеждаш страхотно, наистина”, когато определено не изглеждате така. Но така или иначе вече сте излезли и честността няма да ви свърши особена работа.

14. Тя помни цялата ви романтична история и ви предпазва от повтаряне на грешки

Гаджето ви никога няма да узнае детайли за всички романтични връзки, които сте имали преди него. И така трябва да бъде. Но приятелката ви помни всичко, защото е била там, с вас, в радост и мъка. Така че когато се наложи да вземете най-доброто решение, тя ще ви даде правилния съвет.

15. Тя знае всички неприятни неща, свързани с тялото ви

Например когато кажете „не се чувствам добре”, гаджето ви няма да разбере какво имате предвид. Но приятелката ви ще каже „Боже, идиотка такава, разбира се, че ще имаш диария, знаеш, че не трябва да пиеш млечен шейк на обяд”.

16. За нея не е проблем, когато изглеждате като боклук

Събуждате се до гаджето си след бурна нощ навън и той се чуди как страхотното парче, с което се е прибрал, се е превърнало в това ужасно създание. Приятелката ви дори няма да забележи как изглеждате.

17. С нея можете да вършите щуротии, без да ви съди

Можете да танцувате върху колкото си маси искате, за нея все още ще сте най-добрата й приятелка.

18. С нея можете да се забавлявате по женски

Да си направите маникюр и педикюр, да гледате романтични комедии, докато пиете вино и ядете шоколад – всички онези розови, момичешки неща, които не можете да направите с гаджето си.

19. С нея можете да акате, без да затваряте вратата

Защото тя знае, че вие акате.

20. Когато забрави да ви върне съобщение, знаете, че не се опитва да ви отбягва

Когато гаджето ви започне да се държи леко дистанцирано, в главата ви зазвънява аларма. Боже, дали направих нещо погрешно? Това ли е краят? Какво се промени? Когато приятелката ви се държи дистанцирано, вие продължавате да й пишете, докато не отговори (или отивате у тях, за да се уверите, че е жива; дори тогава тя няма да ви сметне за психопат).

21. Разстоянието няма да съсипе връзката ви

Връзките от разстояние са трудни – най-вече заради секса. Сексът е важна част от връзката и когато ви разделят разстояния, него няма да го има въобще. Но с приятелката си не правите секс, така че това няма значение.

22. С нея можете да покажете най-лошото от себе си

Когато имате връзка, особено в началото, се опитвате да се покажете в най-добрата си светлина. Но какво да правите с лошата си половина? Е, нея можете да запазите за приятелката си, която ви обича такава, каквато сте.

23. Тя е доказала, че винаги ще бъде до вас

В добро и лошо, тя е била с вас. И винаги ще бъде.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама