4 лъжи за брака, в които всички жени вярват


4 лъжи за брака, в които всички жени вярват
Снимка: iStock/Guliver

Когато една жена се сгоди, заживее с приятеля си или просто нещата станат сериозни, отвсякъде се появяват „услужливи” приятелки, които да ѝ кажат важни неща за брака. Форумите в интернет също преливат от недотам верни коментари и съвети, голяма част от които дадени от необвързани млади момичета. Ето и кои са най-големите лъжи, на които да не вярвате никога.

1. Бракът означава скучен секс

Разбира се, първата измислица е за сексуалния живот на женените двойки и по-скоро липсата му. Истината е, че независимо дали сте омъжени, обвързани или в неангажираща връзка, сексът винаги може да бъде скучен, ако либидото ви е ниско или не си пасвате с партньора. Хубавото е, че преди да стигне до олтара, всяка жена е "изпробвала" възможностите на партньора, така че оттук нататък всичко опира до желанието.

2. Бракът ще закрепи несигурната връзка

Ако не сте щастливи като двойка, няма да бъдете такива и като съпрузи. По-добре не се надявайте, че човекът до нас ще се промени, щом минете под венчило. Напротив, проблемите ви могат да се задълбочат сериозно.

3. Във всеки брак има изневери

Изневерите са често срещано явление в съвременния начин на живот, но според статистиката едва 20% от женените мъже се отдават на сексуални афери. Всъщност, процентът е същият като при необвързаните представители на силния пол, които нямат против да имат паралелни връзки.

4. Ако бракът ви не върви, ще се разведете

С достатъчно усилия и правилна комуникация почти всеки брак може да "възкръсне". Отговорността при него е много по-голяма и не е толкова лесно да се разделиш с партньора.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Семейство


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама