4-те приятелки, от които всяка жена има нужда


4-те приятелки, от които всяка жена има нужда
Снимка: iStock/Guliver

Някъде между университета и 10-годишнината среща на класа осъзнавате, че е много по-важно качеството, а не количеството на приятелите. Затова ви предлагаме да видите 4-те типа приятелки, от които има нужда всяка жена. Защото: "Приятел е този който знае всичко за теб и въпреки това те обича!" (Уилям Шекспир).

Приятелка от детството

Вече може да не се прибирате заедно от училище или да си правите пижамени партита, но независимо колко време е минало, имате връзка, която е неразрушима. Приятелката ви от детинство винаги ще бъде до вас, но не я пренебрегвайте за сметка на останалите си ангажименти и се чувайте/пишете с нея поне веднъж месечно, за да знаете какво се случва в животите ви.

Вдъхновителката 

Наясно сте със супер способностите на вашата приятелка, независимо дали става въпрос за сглобяването на бюро, отглеждането на 3 деца сама или напускането на работа, за да стане художничка... Тя е безстрашна и само мисълта за нейната отдаденост ви мотивира. Дори да нямате сходни цели, дръжте тази приятелка близо - тя е невероятен вдъхновител и е винаги готова да ви помогне да сбъднете мечтите си.

Позитивната

Тази приятелка ви зарежда с невероятно положителна енергия. Тя е най-големият ви фен и знае как да ви окуражи, когато имате нужда. Тя знае какъв прекрасен човек сте и винаги го казва, когато има възможност. Комплиментите са нейната сила.

Подкрепящата

Тя има силно изразен майчински инстинкт и обича да се грижи за близките си. Може да й се обадите винаги, когато имате нужда от съвет, силна прегръдка в тежък момент или да поплачете на нечие рамо. Тази приятелка ще бъде винаги до вас и ще се грижи да се чувствате добре, защото това я прави щастлива.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама