4 тъмни страни на Везните


4 тъмни страни на Везните
Снимка: iStock

Представителите на зодия Везни имат вкус, те са умни, елегантни и сдържани, но въпреки всички тези хубави качества, имат и много тъмни страни. Ето кои са те:

Амбиция без действия

Везните могат да говорят красиво, заразявайки другите с чистотата на своите идеи. Те лесно се решават за нов проект, но щом започнат да се натоварват със задължения или бизнесът противоречи на принципите им, те изоставят работата. Везните са знак, който не може да се справи с вътрешните си противоречия и остава в сянката на партньорите в дома, бизнеса и живота. Щом Везните избират спокоен премерен живот и отказват рисковете, те забравят за амбициите и онова, което отчаяно искат. Тази тъмна страна ги кара да се чувстват непоследователни, да се съмняват в правилния път и да съжаляват за пропуснатите възможности.

Нездравословно желание за красота

Тази тъмна страна на Везните често води до проблеми и избиране на грешни приоритети. Везните избират красиви хора, прашни работи и елегантни неща. Те са тези, които  посрещат по дрехите“ и не винаги са готови да различават красива душа зад неприятния външен вид. Копнежът за красиви неща често ги кара да събират дрехи, спортно оборудване, сувенири, които са свързани с много спомени. Носталгията води до факта, че в гаража, на тавана и навсякъде в дома на Везните винаги има много ненужни и стари неща, с които те просто не могат да се разделят.

РАЗБЕРЕТЕ КОЯ Е ТЪМНАТА СТРАНА НА ВСЯКА ЗОДИЯ

Обичат да манипулират

„Кукловодство“ и желанието за манипулиране на Везни потискат дори най-мощните представители на зодиакалния кръг. Те играят с фрази и думи, провокират необмислени действия, принуждавайки близките да действат в свой интерес. Везните едва доловимо усещат други хора, което не винаги е в полза на партньора или събеседника.

Често сменят мнението си

Везните знаят как да си помогнат със съвети, систематично водят събеседника към избора на всички възможни варианти, но в действителност малцина са готови да пожертват своя комфорт, време и пари в името на друг човек. Везните могат да помогнат на много близки и скъпи хора, но подкрепата на познати често е ограничена до отклоняващи се обещания. Те са добри хора, но много често сменят мнението си и не държат на обещанията си. Именно затова те често предават приятелите си, понякога дори и неумишлено.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама