5 известни мами за родителството


5 известни мами за родителството

Когато отговаря на въпроса "Как майчинството промени живота ви?, практически всяка майка ще може да разказва с часове. И няма значение коя е тя и как изкарва прехраната си - може да е успешна бизнес дама, известна актриса или просто работеща майка. 

Събрахме на едно място какво са казали за родителството едни от най-известните холивудски звезди.

Аджелина Джоли

"С Брад имаме план - да научим децата си на колкото се може повече ценности. За щастие, все още имаме няколко години на разположение за тази цел. Междувременно просто се наслаждавам да ги виждам да опитват нови неща всеки ден. Наистина се възхищавам на умението им да получават истинско удоволствие от всичко, което се случва в живота им. А най-любимата част от деня ми е, когато се прибера вечер, нахраня ги и им чета приказки за лека нощ. Това е любимото време на всяка майка, нали?"

Джулиан Мур

"Чувствам се толкова благословена от момента, когато се родиха децата ми. Сякаш най-накрая съм се свързала с вътрешния си "център". Децата ни правят по-търпеливи. Първо, защото тяхното развитие е по-бавно - първите им стъпки, научаването на нови неща. Хората казват, че е изморителнно, а според мен не е. Времето просто се забавя. Това е. Нашите родители ни подготвят за трудностите на живота и как да им устоим. Но никой не ни учи какво точно е щастието, затова много хора не могат да разпознаят своето. За щастие, аз мога."

Дженифър Лопес

"След раждането на децата ми поставих себе си на заден план. Сега те са най-важни за мен. Децата ми дадоха нова посока. Заради тях най-после станах напълно зряла жена. Те просто ме накара да осъзная кое е истинско и кое не е. Благодарение на тях разбрах, че няма по-голяма любов от тази между децата и тяхната майка. "

Пенелопе Крус

"От момента, когато се роди детето ви, всичко се променя. Гледате на света по напълно различен начин през очите на детето си. От първата секунда усещата толкова много любов. Това е необяснимо преживяване. Природата е мъдра и ти дава 9 месеца, за да се подготвиш, но в момента, когато видиш личицето му, ти си променен завинаги."

Катрин Зита-Джоунс

"Знам със сигурност, че децата заздравяват брака. Докато нямате децата, мислите, че не може да обичате партньора си повече. Но когато го видите да си играе с децата ви, разбирате, че го обичате повече, отколкото може да си представите."

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама