5 невероятни факта за ЗЕМНИТЕ знаци


5 невероятни факта за ЗЕМНИТЕ знаци
Снимка: iStock

Телец

1 факт: Телецът е заложник на навиците си. За него е много трудно да изпитва всякакви промени в живота си. Той оценява постоянството, комфорта и стабилността.

2 факт: Невероятен инат. Телецът оставя в другите впечатлението за спокоен, мек и балансиран човек, но вътре има огромна сила, благодарение на която поставя на мястото всеки, който се изпречи на пътя му.

3 факт: Може да накара всеки да се смее. Телецът е много практичен и сериозен, но не е лишен от самоирония. Сред представителите на този знак са много актьори от комедийния жанр.

4 факт: Той вярва безусловно на другите. Телецът не обича да лъже, въпреки че знае как да го направи.

5 факт: Не се стреми към големи височини. Той няма да работи за някаква несъзнателна, неясна цел, дори и да знае, че може да я постигне. Обича по-естествени и истински желания.

Дева

1 факт: Гъвкав и непостоянен знак. Девата лесно издържа на трудности и промени, но едва ли може да организира живота си. Тя има навика да прекарва твърде много време в малки неща и детайли.

2 факт: Вижда всичко в детайли. Девата забелязва дори и най-малките нюанси във всичко. Поради това качество може да се съсредоточи върху недостатъците и да се опитва да подобри всичко, включително и себе си.

ПЕТТЕ НАЙ-ЦЕЛЕУСТРЕМЕНИ ЗОДИАКАЛНИ ЗНАЦИ

3 факт: Сред Девите има най-много милионери и милиардери. Тя е в състояние внимателно да разгледа всички детайли и търпеливо да се бори за успеха. В допълнение, това е много пестелив и внимателен човек в разходите си.

4 факт: Живее в материалния свят, забравяйки за духовния компонент. Успехът ще дойде при Девата, когато тя намери равновесие между материалната и духовната част на живота.

5 факт: За любовта отива и накрай света! Въпреки прагматизма си, Девата е с много романтична природа, готова да се откаже от всичко в името на истинската любов.

Козирог

1 факт: Той знае как да управлява другите. Козирогът е силна личност и може да е трудно да му се повлияе.

2 факт: Уязвим е. Зад външното спокойствие и безчувствеността е скрита много тънка и чувствителна природа. Той натрупва възмущение и често умствено се завръща в най-трудния ден от живота си.

3 факт: Готов е да направи много в името на успеха. Козирогът има големи амбиции. Поради своята взискателност и коравина често дава "присъда" на други хора.

4 факт: Оптимизъм и обич идват при Козирога с възрастта. Той винаги се изкачва нагоре, опитвайки се да завладее връх след връх. Само с течение на годините осъзнава, че животът може да бъде красив точно в този момент.

5 факт: Има завидна интуиция. Съветите на Козирога винаги са страхотни и подходящи. В края на краищата, той има развит ум и добра интуиция, невероятно прогнозира бъдещи събития.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама