7 супер полезни трика за плажа

  • 7 супер полезни трика за плажа
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 17.07.2017 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Свързваме лятото с хубаво време, плаж, море, тен... Но мечтаната ни почивка може да бъде помрачена от неприятни ситуации. За да избегнете това, ви предлагаме няколко хитринки, които може да използвате.

1. За да няма пясък по краката ви

За да си обуете джапанките и да нямате полепнал пясък, може предварително да ги посипете с бебешка пудра.

2. За да не си изгубите ключовете за колата

За да сте сигурни, че няма да ви откраднат ключовете за колата или пък да ги изгубите, може да ги сложите върху някоя от гумите.

3. За да опазите ценните си вещи

За да може спокойно да влизате в морето, без да се притеснявате, че някой ще ви открадне вещите, може да ги поставите в чист памперс и просто да го залепите сякаш е използван. Бъдете сигурни, че никой няма да прояви интерес към него.

4. За да не ви боли главата

Има начин да не ви заболи главата заради голямата амплитуда в налягането, когато си потапяте главата във водата. Преди да се гмурнете, запушете устата и носа си и задръжте така в продължение на 10 секунди. Вдишайте и повторете още 2-3 пъти. По този начин подготвяте тялото си за промяната.

5. За да предпазите телефона си от вода

Сложете телефона си в найлоново пликче с каналче. Така нито ще влиза въздух, нито вода. Друг вариант е да си купите специални непромокаеми калъфчета.

6. За да не ви парят джапанките

Когато събуете джапанките на плажа, но няма къде да ги скриете на сянка, просто трябва да ги обърнете. Така няма да ви парят на стъпалата, когато ги обуете.

7. За да няма пясък по чашите/бутилките

За да си пиете спокойно от бутилка на плажа, без да има пясък по нея, просто я сложете в чаша, преди да я поставите върху пясъка.

 

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.