8 грешки, които често допускат булките


8 грешки, които често допускат булките
Снимка: iStocck/Guliver

Не е тайна, че когато ви предстои сватба, има много неща за планиране. Дори добре организираните двойки могат да изпуснат някои детайли. За да не се случи това, ви предлагаме този списък, който ще ви помогне да намалите стреса преди церемонията, за да може всъщност да се насладите на празника си. Предлагаме ви 20 от най-често срещаните грешки от булките и как да ги избегнете.

1. Не включвате партньора си в планирането

Дори любимият ви да не изглежда много заинтересован в процеса, трябва да обсъждате с него големите решения. Може да се изненадате от това на какво всъщност държат. 

2. Започвате с детайлите

Преди да започнете да си търсите булчинска рокля и да избирате цветовата схема, вземете решение за цялостната картина на сватбата. Това ще ви помогне за цялостната организация.

3. Не спирате да се ровите в блогове

Едно от най-хубавите неща на планирането на сватба е разглеждането на списания и блогове. Но бъдете внимателни. След като веднъж сте определили темата, намерили сте роклята и сте уточнили детайлите, спрете да се ровите онлайн. Винаги ще намерите нови тенденции, но да промените в последния момент са пълен кошмар.

4. Не правите бюджет

100% наложително е да създадете бюджет, да документирате очакваните разходи и да запишете действителните си. Един съвет: Използвайте Google Doc, за да държите постоянно в течение партньора си или семейството си.

5. Не комуникирате в фотографа си

Добрият фотограф създава график на сватбения ден. Това включва всичко от времето, когато двойката пристига, до изпълняването на важните ритуали. Обикновено семейните снимки се случват след церемонията. Тъй като искате празненството да започне колкото се може по-скоро, напишете точно с кои членове на семейството искате да се снимате. Ако всичко е организирано, фотосесията ще отнеме 30 минути.

6. Стресирате се заради малките неща

Поемете дълбоко въздух и помнете: Този ден е празненство на огромната ви любов към партньора ви. Това е нещо значимо. Много по-важно от това, че цветарят е забравил бутониерите. Вие сте омъжвате. Насладете се на епичното приключение.

7. Не делегирате преди големия ден

Много булки смятат, че ще могат да свършат много в деня на сватбата. Те се стресират, защото в един момент се опитват да се справят с много неща, които е трябва да решат още преди седмици. Булките трябва да се научат да делегират.

8. Позволявате на хората да ви дават нареждания

Помнете: Това е вашата сватба, която се случва веднъж (в идеалния случай) в живота ви. Знайте какво искате и дайте най-доброто от себе си, за да го получите. Вслушвайте се в мнението на приятелите и семейството ви, но никога не позволявайте техните мисли да ръководят вашите действия. 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама