8 начина да почете майка си на сватбата


8 начина да почете майка си на сватбата
Снимка: Thinkstock/Guliver

Да, сватбата е заради вас, но в действителност прекарвате много време, мислейки за други хора. Какви рокли да изберете за шаферките си, така че да угодите на всички, каква да бъде храната, че да не останат гладни хора... Може би най-важният човек, за когато трябва да помислите, е вашата майка. Тя ви е родила и през целия ви живот се е грижила за вас. Сега е време да й благодарите за всичките усилия и жертви, като я почетете на сватбата си. Ето и 8 прекрасни начина да направите това.

1. Споделете момента 

Тя сигурно ви помага за големите неща - рокля, ресторант, финансово, но не забравяйте да споделите с нея и забавните моменти от подготовката.

2. Обяд на майките

Вашата майка винаги ще бъде на първо място, но скоро ще станете част и от едно друго семейство, така че не забравяйте за свекървата си. Отидете трите на обяд и обсъдете всичко заедно.

3. Отидете с нея и баща си до олтара

Вместо само баща ви да ви отведе до олтара, нека и майка ви да ви придружи.

4. Танцувайте с нея

По традиция ще танцувате със съпруга си, с баща си, но накарайте я да се почувства специална, като я поканите да танцува с вас. 

5. Носете нещо назаем

Ако спазвате традициите, вземете нещо назаем от майка си, което да носите на сватбата си - бижу или пък аксесоар за коса.

6. Покажете сватбената й снимки

За да демонстрирате силата на любовта и брака, покажете сватбените снимки на родителите си. Върнете се още по-назад и извадете от архива и тези на баба си.

7. Поканете я да каже реч

Нека гостите да чуят трогателните думи и на майка ви. Тя ви познава най-добре и със сигурност ще се радва да каже реч в един от най-важните ви дни.

8.  Пресъздайте миг от сватбата й

Ако имате любима снимка от сватбата на родителите си, пресъздайте я с мъжа си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама