Бракът ви върви към развод, ако....


Бракът ви върви към развод, ако....
Снимка: iStock/Guliver

Бракът не е лесна задача. В началото всичко изглежда постижимо, но с времето трябва да се полагат много повече усилия, за да се запази една връзка здрава. В днешно време "развод" не е мръсна дума, а нещо, което се случва все по-често. Това са 9 знака, че бракът ви върви към развод.

1. Ревността е изчезнала

Липсата на доверие е отрова за брака, но ако онази гъделичкаща ревност вече ви е напълно непознато чувство, вероятно сте охладнели към човека до вас.

2. Страстта е угаснала

Ако все повече се преструвате, че сексът ви харесва, а всъщност не изпитвате почти никакво удоволствие, значи е време да признаете пред себе си, че страстта е изчезнала. Тя идва с любовта, а когато любов няма... няма и хубав секс.

3. Не правите никакви компромиси

Липсата на желание да се подобрите, да премълчите или да остъпите, е ясен знак, че не искате да го правите, защото човекът до вас не е толкова важен и не си струва. Ако си правите каквото ви хрумне и не зачитате другия, по-скоро приличате на съквартиранти.

4. Не се интересувате с кого излиза ... с кого си е писал или на каква работна среща е

Всеки човек е любопитен къде е половинката му, какво прави или кога ще се прибере. Ако нямате никакво желание да разберете нищо от това, значи просто не се интересувате.

Прочетете останалите ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама