Благотворителна фото изложба "Заедно по пътя"


Благотворителна фото изложба "Заедно по пътя"
Снимка: ПР

Кой е пътят? С кого избираме да вървим по него? Накъде сме тръгнали? Докъде искаме да стигнем? На всички тези и още незададени въпроси ще потърси отговор през фотографското изкуство благотворителната изложба "Заедно по пътя..." на 24 септември, четвъртък, от 19.00ч. във ФотоСинтезис Арт Център.

Изложбата ще представи в 30 кадъра личните асоциации по темата на осем големи български творци във фотографията. Маргарита Русева, Владимир Карамазов, Темелко Темелков, Адриана Янкулова - Чапкънова, Емануил Трейман, Иво Орешков, Симон Варсано и Калин Руйчев избраха да дарят от времето и изкуството си, заставайки зад социално значимата кауза, вплетена в изложбата.

Гостите ще имат възможност на място да се потопят в тяхното изкуство и да си закупят от уникалните им фотографии. Всички набавени от продажбите средства ще бъдат дарени за каузата, която мотивира всеки един от тях да протегне ръка, да се ангажира, да бъде съпричастен.

За каузата:

Вече 17 години Асоциация Солидарност оказва професионална психологическа и терапевтична помощ на хора, страдащи от зависимости. Солидарност създават и управляват първата по рода си безплатна, анонимна телефонна линия в България за информация и експертна консултация по темата. На телефон 0888 99 18 66 обучени психолози от екипа на Солидарност осигуряват подкрепа и насоки за методи и места за лечение както на всеки зависим, потърсил помощ, така и на неговото семейство и близки.

Линията се издържа единствено от дарения и проектни средства, като от месец май миналата година е без целево финансиране. Това налага функциониране с намален капацитет, извънредни часове работа за екипа на Солидарност, сериозни затруднения при покриване на разходи за наем, техническа поддръжка, заплати на екипа.

Благотворителната изложба "Заедно по пътя..." ще даде шанс на линията да продължи да съществува. Този шанс давате вие, закупувайки си уникален кадър на някой от осемте големи фотографа, включени в изложбата.

Благотворителната изложба може да бъде разгледана във ФотоСинтезис от 24-ти до 27-ми септември. Фотографии от нея могат да бъдат закупени както на място, така и по запитване към организаторите на info@solidarnost-bg.org.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че сте с нас тук и сега!

Времената са трудни и ние имаме нужда от вашата помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на iWoman.bg. Благодарим ви!

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд ЕООД

IBAN: BG53UBBS80021021528420

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за iWoman.bg

Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама
Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама