Благотворителното турне Avon срещу рака на гърдата се завръща


Благотворителното турне Avon срещу рака на гърдата се завръща
Снимка: Avon

След успешната си първа вълна, благотворителното турне "БЛАГОДАРЯ! От любов към живота" се завръща. На 1 септември Пътят на надеждата започва своята втора обиколка из страната, по време на която ще обиколи 6 града. Сред тях са Благоевград, София, Хасково, Плевен, Враца и Габрово.

Начало ще постави Благоевград, където благотворителното турне ще гостува на 1 и 2 септември, последван от София на 3, 4 и 5 септември, Хасково – на 6 и 7 септември, Плевен – на 8 и 9 септември, Враца – на 10 и 11 септември и Габрово – на 12 и 13 септември.

По време на своята първата вълна турнето посети 9 града в България, а през розовата шатра, обозначена със знаковите букви БЛАГОДАРЯ, преминаха над 12 000 души. Всички те имаха възможността да научат повече за кампанията "От любов към живота" и да разберат как тя помага на диагностицираните жени и техните близки. Десетки посетители имаха възможността да оставят своето послание на надежда върху специално пригоденото за целта пано, както и да запечатат момента на розовата фотостена. За най-малките посетители пък бе поставен детски кът, където малчуганите можеха да рисуват и оцветяват на воля.

Във всеки един от градовете Посланиците на хуманността на Avon бяха подготвили много изненади и забавления. Част от тях бяха седем локални събития, които събраха стотици привърженици на каузата.

През втората вълна на турнето в обиколката ще вземат участие и дамите от Фондация "Една от 8", които ще посетят Благоевград на 1 и 2 септември заедно със своя розов кемпер.

Повече за Пътя на надеждата всеки желаещ може да открие на специалния сайт thankyou.bg, където ще има възможност не просто да открие цялата нужда информация за кампанията, но и в реално време да следи пътя на розовия щанд, придружен от снимки от всеки град. През тази година посетителите на thankyou.bg, които няма да успеят да се присъединят към Пътя на надеждата, ще имат възможност да подкрепят кампанията като поръчат своя благотворителен продукт от сайта.

Думите "Предварително ти БЛАГОДАРЯ" отново са в сърцето на кампанията. С тях екипът на Avon и хилядите им представители имат за цел посланието на засегнатите жени да достигне до всички, които ще подкрепят каузата, както и към всички останали, които са го правели до сега и ще продължат да го правят. Благодарение именно на тях, през изминалата година каузата имаше сериозен ръст в събраните средства за борбата с рака на гърдата.

Вече 17 години "От любов към живота" помага на диагностицираните жени чрез набиране на средства с поръчка на розови благотворителни продукти. И през тази година основна цел за Avon е да се наберат средства за безплатна психологическа, юридическа, информационна и практическа подкрепа, която Фондация "Една от 8" ще предостави директно на засегнатите жени, техните близки и семейства.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама