Блестящи винени вечери


Блестящи винени вечери
Снимка: iStock/Guliver

Декември е парти месецът, в който всички сме настроени за забавление и хубави емоции. Празникът няма да е същият, ако не го споделим с най-близките си хора, които са били до нас през цялата година и в хубавите, и в лошите моменти.

И тъй като ние от iWoman нямаме търпение да дойде Коледа и Нова година, за да се съберем с приятелките ни, ви предлагаме да видите нашата селекция за задължителни неща за една незабравима празнична вечер:

1. Парти рокля

Задължително се спрете на модел, който подчертава най-хубавите черти на фигурата ви и прикрива недостатъците. На Коледа и Нова година може да бъдете по-смели, затова заложете на блясък, пайети, интересни елементи, привличащи вниманието към вас.

2. Интересни аксесоари

Не подценявайте силата на аксесоарите, които могат да преобразят и най-скучния тоалет. Бижута, чанта, обувки, шал...

3. Парти място

Може с приятелките да отидете в някой приятен ресторант, модерен бар или пък да се съберете на парти вкъщи. Важно е да се чувствате комфортно и да сте заедно.

4. Вкусно хапване и пийване

Защото един празник не може без вкусна храна и нещо хубаво за пийване, ви препоръчваме да се спрете на добра селекция от мезета и сирена, които идеално се допълват с вино. Ние сме почитателки на серията български вина QUANTUM на Домейн Бойар, които са идеално допълнение към празничната вечер. Може да избирате между 11 вида, като всички се отличават със запомняща се индивидуалност и впечатляващ елегантен вкус. Препоръчваме ви да им се насладите в компанията на най-близките си и да споделите прекрасните празнични моменти.

И не забравяйте да си пожелаете нещо хубаво в 12 полунощ на 31 декември!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама