Чудо! Майка ражда близнаци и няма да повярвате какво виждат лекарите


Чудо! Майка ражда близнаци и няма да повярвате какво виждат лекарите

Още едно доказателство, че чудесата на света съществуват под различни форми. Никога не знаеш какво може да се случи, докато не се случи на теб.

Мишел Куки и сестрай са еднояйчни близначки на 33 г. Вероятността за такава бременност е 3 на 1000, което значи 0,3%. Оказва се, че шансът да си еднояйчна близначка е по-малък от този да спечелиш от лотарията.

Еднояйчните близнаци се появяват не по генетична линия, а по случайност, която няма закономерност – разделяне на яйцата след зачеване.

Когато Мишел разбрала, че е бременна, първо се обадила на сестра си, за да сподели радостната вест. Сестра й Сара се шегувала, че би било чудно, ако и тя роди еднояйчни близнаци, също като майка им.

8 седмици след началото на бременността, Мишел решила да отиде на ултразвук, за да се увери, че всичко върви гладко. Мишел си спомня посещението, като казва:

 "Аз лежах на масата за ултразвук и попитах дали може да видят сърдечна дейност."

Това, което лекарят отговори я изненадало напълно. Тя си спомня точния момент и казва:

"Той се обърна към мен и ми каза, че може. И че всъщност има два сърдечни ритъма, което означаваше, че съм бременна с близнаци."

Тя веднага звъни съпруга си Пит да му каже новината. Първата му реакция била бурен смях като си мислел, че е шега, но Мишел го уверила, че действително е бременна с близнаци.

На следващия профилкатичен преглед лекарите видели чудото на екрана, а именно че Мишел също е бременна с еднояйчни близнаци. Когато Сара влязла в кабинета, лекарите не можели да повярват на очите си. Чудо! Радостта на бъдещата майка била неизмерима.

Акушерката казала: "Да бъдеш еднояйчен близнак е доста рядко явление, а появата на второ поколение е още по-рядко", тя не вярва, че е станала свидетел на подобен случай в 30 годишния си опит.

Мишел родила Елси и Марни през септември. Те са здрави и нормално тежащи близнаци. Тя споделя радостта си и смята, че е голяма късметлийка да роди еднояйчни близнаци и се надява, че те ще имат живот като нейния и на сестра й. Това явление наистина е като светкавица да удари два пъти на едно място.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама