Чуй музиката по детски и помогни


 Чуй музиката по детски и помогни

Дормео, SOS Детски селища България, Модо България и Сердика Център те канят от все сърце на официалното откриване на благотворителната кампания МАЛКИ стъпки за ГОЛЯМО бъдеще!

Очакваме те на 19 март 2016 от 11:00 часа в СЕРДИКА ЦЕНТЪР ниво -1, Голяма Ротонда.

Доведи своето дете или внучето си! Входът е свободен за всички!

Уникалният концерт на възглавници е специално музикално събитие за деца и за всички, които са запазили детето в себе си. Малките дами и господа ще открият очарованието на класическата музика по нестандартен начин – поседнали на възглавницa, спокойно обикалящи наоколо, докосващи музикантите и техните инструменти.

Важна част от каузата на благотворителната ни кампания МАЛКИ стъпки за ГОЛЯМО бъдеще е набирането на средства за занимания с изкуство на децата и младежите от SOS Детски селища България

Каузата МАЛКИ стъпки за ГОЛЯМО бъдеще е насочена към насърчаване развитието на талантите, извънкласните занимания и професионалното ориентиране на децата и младежите, за които Сдружението се грижи.

Набираме средства за 523 деца и младежи, които ще имат възможността за период от една година да се радват на:

допълнителни уроци по математика, български език и литература, чужди езици;

шофьорски курсове, програми за професионална ориентация и стажове за по-големите;

занимания по пеене и музика, изобразително и приложно изкуство, сценични изяви;

народни и модерни танци, плуване, футбол, баскетбол, фехтовка, конна езда;

екскурзии, зелени училища, организирани ваканции и лагери със занимания по интереси

Подкрепи и ти каузата!

Изпрати СМС с текст ДА на номер 1287 и дари 2 лева!*

Всички заедно с малки стъпки можем да осигурим на децата и младежите от програмите на SOS Детски селища България тяхното ГОЛЯМО бъдеще, като съберем за каузата 34 881,54 лв. Дормео вече дари 10% от сумата - 3500 лв.

Искаме да стартираме инициативата с позитивно настроение и с надежда! Набираме средства за извънкласни занимания, а музиката е важна част от тях! Много от децата и младежите в SOS грижа се занимават с музика и са наистина невероятни! Именно затова официално откриваме кампанията с музикално събитие! И то не какво да е, а събитие, която прави музиката по детски достъпна и близка – с Концерт на възглавници.

Концерт на възглавници е инициатива на Модо България, която вече 6 години дава възможност на децата и техните родители да открият магията на музиката по нестандартен и по-близък до тях начин. Виж повече за Концертите на възглавници и календарa на събитията им на pillows.bg.

Музикантите, които ще се погрижат за артистичното настроение са Брас квинтет в състав:

Ян Дунев – тромпет, Константинос Гявурис – тромпет, Михаил

Михайлов – валдхорна, Явор Костов – тромбон, Георги Илиев - туба

Музикална програма: Оперни и оперетни откъси из “Кармен” на Бизе, “Трубадур” и “Аида” на Верди, “Порги и Бес” на Джордж Гершуин, “Орфей в Ада” на Офенбах, откъси от мюзикъли на Андрю Лойд Уебър и Ленард Бърнстейн, валсове на Щраус.

Специални благодарности на СЕРДИКА Център, които ни приютиха и ни дадоха възможност да споделим заедно вълшебството на музиката!

Очакваме те на 19 март 2016 от 11:00 часа в СЕРДИКА ЦЕНТЪР ниво -1, Голяма Ротонда. Вход свободен!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама