CITYCASH бърз кредит – надеждност и разбиране


CITYCASH бърз кредит – надеждност и разбиране
Снимка: CityCash

Живеем във все по-модерно и забързано ежедневие, когато често ни се налага да попълваме и дупки в личния или семеен бюджет, да си набавяме спешно пари назаем и да се грижим за финансовата ни стабилност. И за да удовлетворим финансовата ни нужди, често ни се налага да търсим спешни финансови решения, теглейки бързи потребителски кредити. Затова и през последните години небанковият финансов сектор се развива все по-динамично и прогресивно, предлагайки все повече финансови продукти, които да отговарят на потребностите и желанията на съвременния кредитоискател. Една от тези компании е и Сити Кеш – бързо развиваща се небанкова финансова институция, която от 2013 г. предлага широка гама от кредити, съобразени с нуждите на всеки клиент.

CITYCASH дължи динамичното си развитие на ценностите и етичния кодекс, който спазва:

● Бързина и качество – компанията се стреми да бъде най-бързият източник на парични средства за всеки. CITYCASH предлага бърз и лесен процес на одобрение на заявките за кредити и се гордее с качеството на предлаганото клиентско обслужване. Като финансовата институция не спира да инвестира в модернизирането на системите си и обучението на служителите си на всички нива. Мениджърският екип осъзнава важността както на човешкия фактор, така и на следването на съвременните тенденции и новости.

● Близост и отношение – CITYCASH предлага персонална финансова услуга, по ефективен и удобен начин, градейки взаимно доверие и дългосрочни взаимоотношения с клиентите си. Основен акцент в предлаганите бързи заеми е консултирането на място, удобно за клиента и в предпочитано от него време.

● Прозрачност и професионализъм – Сити Кеш предлага лесни за разбиране и обслужване бързи потребителски кредити на вноски. Екипът държи на спазването на професионална етика, и работата в екип. Финансовото дружество разполага с над 100 регионални офиса в цялата страна, в които работят над 2 000 служители и сътрудници, като тясната връзка между всички тях е жизненоважна, в комбинация с висок професионализъм.

● Надеждност и разбиране – CITYCASH се стреми да бъде отзивчива и съпричастна към нуждите на клиента, да не подвежда се действията си и да спазва обещанията си.

Както знаем дамите се грижат предимно за семейния бюджет и се опитват да поддържат семейното щастие и спокойствие, а това не винаги е лека задачка.

„Купих си нова пералня благодарение на Сити Кеш. Взех бърз заем лесно и удобно в дома ми, дори без да се налага да излизам.“

„Реших да заведа децата на дългоочакваното море с бърз заем от Сити Кеш. Благодаря за бързата реакция и учтивото обслужване!“

„Реших да зарадвам семейството си с нов ремонт на дома и взех заем от Сити Кеш бързо и лесно.“

„Купих мечтаните подаръци на децата ми за Коледа, благодарение на бързия заем от Сити Кеш.“

Това са само малка част от дамите, които ползват бързите кредити на CITYCASH и споделят своя опит с компанията и висока удовлетвореност.

Сити Кеш се опитва да проявява разбиране към всички свои клиенти и потенциални такива, и да им предлага най-подходящите за тях кредитни продукти, които те да могат да изплащат с лекота в последствие и да избират най-правилния за тях погасителен план, съобразен с моментите им доходи и месечни разходи. Дали да е бърз заем с месечни или седмични вноски, също е избор на клиента, в зависимост от регулярността на парични му постъпления.

Винаги когато имате спешна нужда от пари назаем, може да разчитате на любезните кредитни консултанти на CITYCASH. Контактният център на финансовото дружество също е винаги на ваше разположение за допълнителни въпроси и уточнения. А тези от вас, които живеят предимно в онлайн средата, може да кандидатстват и през сайта на компанията www.citycash.bg

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама