Денонощна ледена пързалка на Ариана


Денонощна ледена пързалка на Ариана
Снимка: iStock/Guliver

Ледената пързалка, която преди седмица отвори врати в центъра на София на езерото "Ариана“ в "Борисовата градина“ ще работи денонощно до края на март.

Посетителите на ледената пързалка са на различна възраст – от най-малките до най-големите, а един от най-атрактивните любители на зимните спортове е 83-годишен ветеринарен доктор. Освен да забавлява, целта на Мtel Rink е да се превърне в един от спортните центрове на София, като насърчава повече хора да водят активен начин на живот. Именно това е и целта на инициативата София2018 – Европейска столица на спорта.

Всяка сутрин от 8.00 до 9.30 ч. пързалката е безплатна за децата от общинските детски градини и училища. Входът за Mtel Rink е 5 лв., като една сесия върху леда е с продължителност 1 час и 20 минути. Цената за наем на чифт кънки е 4 лв. За същите пари от 22:00 до 6:00 ч. всеки любител на зимните спортове има право да се пързаля неограничен период от време. Който иска инструктор през деня за 40 минути, трябва да доплати още 8 лв.

Забавления на ледения ринг ще продължат до края на март 2016 година. През целия зимен сезон най-голямата ледената пързалка на Балканите и София2018 – Европейска столица на спорта ви очакват на езерото "Ариана“.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама