Детска благотворителна работилница


Детска благотворителна работилница

В продължение на цяла седмица хиляди деца ще могат да посетят огромната работилница на Cartoon Network, за да зарадват лично тази Коледа своите връстници в неравностойно положение.

Даряване на книги, рисуване на коледни картички, собственоръчно направена коледна украса и игри с въпроси са само част от забавленията в специалната Коледна работилница на Cartoon Network, която започва в The Mall на 08 декември в 15.00 часа.

Целта на събитието е да научи подрастващите да бъдат съпричастни към връстниците си в неравностойно положение от SOS детски селища. В коледната Cartoon Network шатра ще има специални кътове, където децата ще покажат истинските си добродетели, докато се забавляват.

В едната й част те ще могат да дарят книги, с които да вдъхновят връстниците си, а срещу всяко дарение ще получат специална значка, която да отбележи доброто им дело. В друга част на шатрата децата ще изработват собственоръчно коледна украса от най-различни материали, за да направят празника още по-красив. В трети специален кът малчуганите ще бъдат насърчени да правят коледни картички и да пожелаят лично най-добрто на децата от SOS детски селища. Освен всичко това, те ще могат да участват и в страхотна игра с въпроси, където да спечелят както награда за себе си, така и за дете в неравностойно положение.

Така, за поредна година, организаторите ще предоставят на децата забавна и образователна платформа за пряко дарителство по време на светлия празник.

Родители и деца ще могат да посетят благотворителната Коледна работилница на Cartoon Network от 08.12 до 12.12 от 15.00 ч до 20.00 ч и от 13.12 до 14.12 от 11.00 ч до 19.00 ч.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама