Детските люлки и пързалки - неизменна част от щастливото детство!


Детските люлки и пързалки - неизменна част от щастливото детство!
Снимка: БГНЕС

Всеки родител търси весели и безопасни занимания, които да изпълнят с усмивки дните на детето и да му помогнат да изгори част от своята безгранична енергия.

Едно от любимите места за най-малките, особено през лятото, са детските площадки, оборудвани с люлки, пързалки и катерушки, където те могат да усъвършенстват двигателните си умения и да намерят нови приятели. Няма малчуган, който да не обича да се люлее, пързаля и да се радва на безгрижни игри на открито.

Често обаче, тези площадки са твърде далеч от Вашия дом или са претъпкани с бягащи деца, изнервени родители и дори домашни любимци. Ето защо толкова много семейства инвестират в детски люлки и пързалки от Спортен склад, които могат да поставят в собствения си двор.

Те са правилният избор, когато искате да накарате малчуганите да станат от компютъра и да излязат на чист въздух.

За да Ви помогнем да извлечете максимума от тази ценна за децата инвестиция, ние събрахме някои от най-добрите съвети при избора на подходяща детска люлка.

  • КАЧЕСТВО И СТАБИЛНОСТ

На първо място, уверете се, че детската люлка е изработена качествено и е монтирана стабилно. Нека детето се забавлява, а Вие да бъдете спокойни, че няма да падне или да се нарани.

На пазара се предлагат както детски люлки от пластмаса, предназначени за по-малките, така и дървени люлки, които издържат и по-големи деца.

  • ОГРАНИЧЕНИЕТО НА ТЕГЛОТО

Изберете люлка, която е подходяща за възрастта и килограмите на детето. Този критерий е от изключително значение, защото отново е свързан с безопасното люлеене.
Някои марки предлагат и градински люлки за две деца, които са със издръжлива метална конструкция и удобни седалки.

  • МОДЕЛ

Едноцветни, шарени, в различни форми- моделите, които ще откриете на пазара са повече от разнообразни. Изберете тази люлка, която ще радва Вашето дете и то ще прекарва повече време навън, на чист въздух.

Люлките са едно страхотно предложение за забавление не само за най-малките, но и за по-големите.

Те ни връщат в детството и за миг забравяме, че сме възрастни с безброй грижи и проблеми.

Как да изберете перфектната люлка за вашия двор?

Комфорт

Може би искате да избягате от всичко и да си подарите малко време за себе си? Люлката в двора Ви ще бъде мястото, където може да си починете и да се насладите на хубавото време.

Както всяка друга мебел във Вашия дом, перфектните за Вас градински люлки също трябва да са много удобни. Докато си почивате, трябва да се чувствате добре и да нямате болки в кръста.

Размер

Размерът на люлката също е много важен компонент, който зависи от това за какво ще се използва и от колко хора. На пазара се предлагат както единични люлки, така и модели с по-големи размери. Важно е да определите дали ще я използвате в седнало положение или искате да лежите върху нея, докато четете любимия си роман.

Безопасност

Проверете какво е максималното тегло, на което може да издържи люлката, която сте си харесали. Ако тя ще се използва както от деца, така и от възрастни хора, трябва да издържа на по-голямо тегло и да е изключително здрава.

Проверете внимателно всички части на люлката, за да подсигурите безопасността на цялото семейство.

За да направите детското кътче в двора си още по-забавно, допълнете го с детска пързалка. Малчуганите обожават да се пързалят и ще бъдат изключително щастливи, ако могат да го правят в двора на къщата.

Как да изберете подходящите детски пързалки?

На пазара се предлага разнообразие от детски пързалки и спортни стоки от различни онлайн спортни магазини, които се различават по размери, цветове, форми и материал.

Най-разпространеният материал, от който се изработват тези любими на децата съоръжения, е пластмасата.

Този тип пързалки са подходящи и предпочитани от най-малките, особено когато са в ярки цветове. Тяхното предимство е в това, че са леки, най-безопасни, не ръждясват и са устойчиви на влага. Именно затова много родители предпочитат пластмасовите детски пързалки пред дървената люлка.

На пазара може да намерите разнообразие от страхотни модели, някои от които са с вградени люлки.

Размерът на детската пързалка зависи от свободното пространство в двора Ви, както и от броя и възрастта на децата, които ще се забавляват на тях.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички