До моята сестра


До моята сестра

... обичам те и ти благодаря. Цял живот няма да ми стигне, за да ти покажа колко много те обичам и колко държа на теб. Детството ни беше приказка и въпреки, че сме се карали, аз ще помня само веселите ни игри, безгрижните лета при баба и всички пъти, в които сме били заедно. Помагахме си в уроците, в белѝте и в добрините, които правехме за родителите ни.

Когато растяхме все още имахме различия, но винаги ще те обичам именно за това. За всичките ни разговори, за разочарованията, през които сме си помагали, любовните трепети и раздели, които сме си споделяли и всеки проблем, за който само ние си знаехме.

Обичам те и винаги ще съм до теб. Ще държа ръката ти, когато имаш нужда, ще съм до теб в деня на сватбата ти, в деня, в който се роди първото ти детенце и обещавам - ще го глезя повече от всички.

Аз искам да ти кажа, че ти си моята упора, моята любима сестра, която никога няма да предам. С годините ще те обичам повече, ще ти помагам повече и ще знаеш, че винаги, където и да си по света, имаш човек, на когото можеш да споделиш всяка тайна и всички сълзи, всяко щастие и всички победи.

Мила моя сестричке, благодаря ти, че те има!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама