Ето така изглеждат истинските майки


Ето така изглеждат истинските майки

Фотографът Нийли Кер-Фокс знае, че много млади майки имат проблеми с възприятието на собственото си тяло след раждане – доскоро послушното и красиво тяло се променя до неузнаваемост.

Затова тя е решила да направи фотосесии, които да променят тези впечатления на жените и те да видят специфичната си красота – красотата на майчинството.

Тя е написала пост в блога си за своите цели и надежди, които влага в своя проект. Откликът бил зашеметяващ – Кер-Фокс получила писма от около 30 жени, 16 от които успели да участват във фотосесиите.

За да накара жените да се почувстват уверени, първоначално Кер-Фокс "опитала" своя замисъл върху себе си и се снимала със своето момченце. "Исках да знам какво ще чувстват тези жени от другата страна на апарата“, казва тя. "И разбрах, че не мога изцяло да усетя това, докато сама не се озова в същата ситуация."

Ерика: "По време на снимките се чувствах красива. Никога няма да забравя този опит."

Рослин: "Много съм щастлива, че успях да стана част от този важен проект, и се радвам, че моите момичета също го изпитаха."

Ашли: "Когато забременях, бях сигурна, че без проблем ще се върна към предишното тегло след раждането. Но се оказа, че изобщо не е така. Независимо от това аз живея пълноценен живот. Имам чудесно дете и любовта към нещо препълва сърцето ми. А също – внимателен и любящ партньор. Аз работя. Аз играя."

Кейси: "Винаги ми е било трудно да приемам своите недостатъци, но след като отдадох живот на две дъщери, тези недостатъци ми се струват красиви знаци в пътешествието ми с тях."

Кристи: "За мен този опит беше изключително символичен – аз разбрах колко много съм постигнала не само като майка, но и като жена."

Аманда: "Исках да направя нещо, за да запомня своята бременност и да разбера колко съм красива, докато износвам своя син.“

Рослин: "След тази фотосесия почувствах такава увереност в себе си, която никога не бях усещала.“

Рейчъл: "Като видях няколко снимки, забелязах толкова красота, колкото не съм очаквала: видях уверена в себе си майка и – най-главното – любовта на моите дъщери. Тази любов е неописуема – тя е по-силна от всичко на света и нашите усмивки на тази снимка говорят за нея повече от думите."

Джени: "Толкова бях нервна, когато ни снимаха. Особено след като видях колко красиви са останалите участнички.“

Тейлър: "Ако трябва да опиша този опит с една дума, бих казала: "Впечатляващо!“

Ерин: "След раждането моето дете се оказа с дефект на юздичката на езика, затова не може да яде по друг начин, освен със специален биберон. Независимо от всички трудности, когато видя тази снимка, виждам само, че сме щастливи. А точно това е целта!“

Кейси: "Не можете да си представите колко горда бих била, ако други жени, виждайки тази снимка, също биха поискали да родят.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама