Хороскоп за днес, 21 ноември


Хороскоп за днес, 21 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е ден, в който да не пренебрегвате важността на качественото общуване. От нивото на комуникацията ви днес ще зависи мястото ви в обществото.

Телец

Това е ден, в който рискувате да направите необмислени действия. Бъдете особено внимателни, ако възнамерявате да закупите скъпа вещ.

Близнаци

Това е ден, който да избягате от градската суета. Най-доброто което може да направите за себе си и да излезете със семейството си на разходка извън града.

Рак

През този ден ви предстои да преосмилите много неща. Ще е необходима сериозна сила на волята, за да постигнете положителна промяна за себе си.

Лъв

Това е ден, в който работата няма да ви спори. Това не е нужно. Отдайте предпочитание на мързела и почивката.

Дева

Днес ще трябва да признаят и някои факти пред себе си. Осъзнаването и ще е полезно за вашето развитие. Никой няма да разбере тайната ви.

Везни

През този ден Не бързайте да съдите другите. Оценката ви може да бъде прекалено емоционална и да не отчитате важни обстоятелства.

Скорпион

Това е ден, в който е добре да осъзнаете че пътя по който вървите може би не е верният. Признайте грешката си сменете посоката. Така ще е най-добре за вас.

Стрелец

Това е ден в който ще трябва да вземете решение. Свободата ви за кратко ще бъде ограничена, Но всичко има своята цена. А в случая тя си заслужава.

Козирог

През този ден най-важното ви качество ще бъде наблюдателността. Активна намеса ситуацията от ваша страна сега не е необходима.

Водолей

Днес ще трябва да положите съвсем малко усилия за да постигнете желаното. Толкова малко че няма да ги усетите. Просто Направете първата стъпка.

Риби

Тази събота от вас ще се изискват реални действия. Ще трябва да покажете какво сте научили и дали наистина сте усвоили това, което твърдите, че знаете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама