И тази година събираме "Жълти стотинки" за добра кауза


И тази година събираме "Жълти стотинки" за добра кауза
Снимка: ПР

За девета поредна година започна най-голямата благотворителна инициатива на Vivacom – Операция "Жълти стотинки". Тази година събраните средствата ще бъдат дарени на Сдружението на олимпийските отбори по природни науки (СООПН). Те ще се използват за подготовката и участието на младите български олимпийци от отборите по биология, математика, астрономия, астрофизика, информатика, лингвистика, физика и химия в международни и балкански състезания.

С парите Сдружението ще организира обучения, лабораторни занимания, специализирана подготовка по съответните научни дисциплини, ще осигури необходимите лектори и разработване на задачи – всичко, което е необходимо за подпомагане на доброто представяне на олимпийските надежди в природните науки.

Операция "Жълти стотинки" 2019 се осъществява в партньорство с Българския дарителски форум и с подкрепата на над 40 медии, фирми и организации. Посланици на кампанията са журналистът Ива Дойчинова и носителят на четири медала от Летни олимпийски игри в спортната гимнастика Йордан Йовчев, които подкрепят каузата.

Средствата за Сдружението на олимпийските отбори по природни науки се набират в магазините на Vivacom и в търговските обекти на партньорите, а също и чрез изпращане на SMS с текст DMS OLYMP.

 Инициативата ще продължи до 31.12.2019 г.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама