Идеи как да организирате най-доброто парти


Идеи как да организирате най-доброто парти
Снимка: iStock/Guliver

Ако обичате да се забавлявате и да каните гости, днес сме ви подготвили няколко съвета как да се превърнете в кралицата на партитата.

1. Изберете правилното място

Подбора на мястото за Вашето парти не е за пренебрегване. Може да организирате събиране както в дома си, така и да си наемете място, ако предвиждате да каните повече хора. Важно е да се съобразите с фактори като размер на помещението и брой места, времето ако ще празнувате на открито, финансовите си възможности, търсите изискана обстановка или неофициална приятелска среда. Най-важно е да се чувствате комфортно на мястото, което сте подбрали.

2. Украса

Какво е едно парти без декорация. По магазините има много тематична украса, така че няма да ви е трудно да подберете. Разбира се, ако обичате да творите, винаги може да си я спретнете сами. Така ще имате уникална украса, която със сигурност няма да остане незабелязана. Балони, цветя, различни платове и материи, свещи, лампички – вие избирате!

3. Храна

Когато организирате парти, рожден ден или друго важно събитие вместо да прекарате часове в кухнята, много по-удачно е да си наемете кетъринг фирма, която да се погрижи за вкусното хапване. Тъй като на пазара има голямо разнообразие, е важно да изберете компания, на която може напълно да се доверите, за да останете вие и вашите гости доволни и сити. Gustos catering са едни от най-добрите на пазара и определено са майстори в приготвянето на различни вкуснoтии. Фирмата предлага голямо разнообразие от хапки, еклери, тарталети, брускети, студени и топли предястия, сандвичи, скара и десерти – каквото ви сърце пожелае. Най-важното е, че всичко е прясно приготвено с много желание, в което ще се убедите от първата хапка. Може да ги потърсите, ако организирате фирмено парти, рожден ден, сватба или просто искате да опитате нещо наистина вкусно. Ако не ви се готви и не искате да сте преуморена от подхотовка на събитието, можете да изберете от богатото меню, което може да разгледате на gustos-bg.com. Gustos catering ще ви накара да се почувствате различно, сигурно и забавно, затова не се двоумете, когато имате нужда от кетъринг фирма за вашето събитие.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама