Идеи за коледни подаръци за любимите хора


Идеи за коледни подаръци за любимите хора
Снимка: iStock/Guliver

Коледа наближава, а вие все още не знаете какво да подарите на близките си? Не се притеснявайте, подготвили сме няколко идеи за коледни подаръци, персонализирани и отговарящи на всякакъв бюджет.

Аксесоари за смарт устройства

Нов калъф за телефон или таблет е чудесен коледен подарък. Има разнообразие от модели, които се предлагат на пазара, бюджетни и красиви. Също така ако имате време и желание може да украсите обикновения калъф – така подаръкът ще бъде наистина неповторим.

Бижута

Бижутата са ефектен и незабравим подарък за любимите хора. Гривна, обеци или пръстен са прекрасни идеи за персонализирани коледни подаръци – скъпи и запомнящи се.

Дрехи

Всеки обича нови дрехи. Възможностите са неограничени – на пазара има страхотни стилни облекла, с които може да зарадвате любимите хора.

Грим

Сенки - палитри, маски за лице, червило, лосиони – може да изберете само едно от тези неща или да ги закупите в комплект. Продукт за грим с високо качество е страхотен подарък за любимата жена.

Персонализира рамка за снимка

Снимки, които напомнят хубави моменти, са един от най-прекрасните коледни подаръци. Красива рамка с подходяща снимка или още по-добре снимка върху принт стъкло ще добавят специален щрих към декора на всеки дом и ще зарадват дори най-претенциозните.

Електроника

Какъв е идеалният подарък за мъж? Изберете мобилен телефон, таблет, гейминг слушалки или смарт часовник и няма да сбъркате. Наистина, такива подаръци са по-скъпи, но пък наистина ще зарадвате човека до вас. Игрова конзола или професионален фотоапарат са също добър избор за коледен подарък.

Играчки

Децата обичат играчките. Малките деца ще се зарадват на говорещи и обучаващи играчки– например интерактивна азбука. За по-големи деца са подходящи комплект за бадминтон, ролкови кънки, къща за Барби или Лего комплект. Шахматна дъска или комплект карти Уно са много подходщи подаръци за тийнейджъри.

Ароматната свещ

Свещи с различни аромати са страхотен подарък за всеки, който обича уюта. Успокояващи или енергизиращи аромати за чудесен избор за коледно настроение, а красивите порцеланови или стъклени буркани за свещи са прекрасно допълнение за декора в дома ви.

Спа ваучер

Страхотен подарък за хората, които обичат да релаксират и нямат много време за това. Отпускащ масаж, ароматерапия, процедура за лице са само едни от предложенията, с които може да зарадвате любимите хора.

Коледни сладки, бонбони и крафт шоколад

Кой не обича шоколади и бонбони? Винаги можете да подарите шоколадови бонбони на любимия човек, особено на децата, които ще се зарадват най-много. Направете домашен крафт шоколад и коледни сладки – домашно направените шоколадови изненади са най-вкусни.

Подаръчна карта

Ако смятате, че е твърде късно и нямате време или идеи за закупуване на коледен подарък, винаги можете да изберете подаръчна карта от магазин, която смятате, че ще хареса на любимите хора – така те могат да си купят това, което наистина искат.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама