Идеи за сватба в милениум розово


Идеи за сватба в милениум розово
Снимка: iStock/Guliver

Всички говорят за милениум розовото. Ако не знаете какво точно представлява, е по-трудно за обяснение какво не е, отколкото какво е. Това не е маджента, горещо розово, сьомга, нито корал. Това е леко, лилаво-розово, по което милениум поколението е лудо. 

Отминаха дните, когато розовото символизираше всичко момичешко. След като границите между половете все повече се замъгляват и благодарение на всички политически и социални постижения в равенството, този цвят стана безполов и е много по-популярен. Освен това, той е много хубав, затова не е изненадващо, че толкова много млади хора го избират за дрехите и аксесоарите си. И не само. 

Милениум розовото е прекрасен избор за вашата сватба. Ако искате да бъдете неотразима и да бъдете модерна, ви предлагаме няколко идеи, от които да почерпите вдъхновение за големия си ден.

Перфектен пръстен с розов камък

Покани

Прекрасна сватбена рокля

Рокли за шаферките

Обувки

Букет

Тортата

Let them eat cake! #featured #caratsandcake #heatherrowlandphotography

A post shared by Heather Rowland Photography (@heatherrowland) on Mar 8, 2017 at 6:06pm PST

Елегантна декорация

И разбира се, за да заснемете всичко това по най-добрия начин, ще ви трябват професионален сватбен фотограф и видеооператор. Разгледайте портфолиото на членовете на Националната асоциация на сватбените фотографи и видеооператори, и изберете доказан професионалист.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама