Изненади и подаръци, с които да зарадвате бъдещата булка


Изненади и подаръци, с които да зарадвате бъдещата булка
Снимка: Thinkstock/Guliver

Разбира се, едно моминско парти не може да мине без страхотни изненади за бъдещата булка. Колкото повече са те, толкова по-весело и незабравимо ще бъде преживяването.

Тук трябва да включите в действие въображението си и да измислите неща, които булката не очаква и на които ще се зарадва от сърце.

Изненади, с които да зарадвате булката

Тортата

Булката може и да очаква торта, но каква ще е тя – това вече може да е голяма изненада за нея. Най-важното правило е да бъде закачлива и палава! Измислете нещо оригинално, нещо, с което свързвате бъдещата булка или нейната половинка. Може да се спрете на торта под формата на секси дупе, мъж стриптизьор или торта с надпис "Game over". Така със сигурност ще разгорещите още повече обстановката.

Стриптизьор

Едно моминско парти няма да е същото без горещ гол мъж, който танцува секси танци. А за да още по-готино, може да извикате няколко горещи мъже.

Наемете стриптизьор за вашето празненство и се отдайте на луди танци и купон до зори! Не е изключено да извикате някой ваш познат, стига да е достатъчно луд, секси и да не се притеснява. Със сигурност приятелката ви ще остане без думи и дори в началото да се чувства малко смутена, след като се отпусне, всичко ще е 6.

Подаръци за спомен на булката

Освен изненадите, които вече сте подготвили, в никакъв случай не бива да забравяте за подаръците. Те трябва да са най-вече забавни и закачливи, а може и по-сантиментални, нещо, които ще остане скъп спомен за булката.

Бельо

Нещо секси, което да послужи на първата брачна нощ, винаги е идеален подарък за бъдеща булка. Колкото по-оскъдно и еротично е, толкова по-добре.

Играчки

Защо пък да не заложите на секс играчките. Оригинален подарък, който определено ще накара булката да се усмихне. Може да й вземете пухени белезници, секс зарчета с различни пози или нещо още по-горещо. Шеговита книга – наръчник на семейния живот или Кама Сутра също са страхотен подарък за бъдещата булка.Оставяме избора на вас.

Сантименталните подаръци

Един страхотен и много мил подарък, който ще накара булката да се разчувства. С него може да покажете на своята приятелка колко държите на нея и да обещаете, че винаги ще сте до нея. Може да изработите колаж с ваши общи снимки и преживявания, които ще пазите винаги в сърцето си.

Може да направите цял албум, който да разглеждате на моминското парти и да си спомняте лудите моменти, прекарани заедно.

Пожелания за моминско парти

И за да поддържате настроението на макс през цялата вечер, подгответе си закачливи реплики и пожелания към вашата приятелка, които да са насочени към бъдещия семеен живот, който я очаква. Може пожеланията да са скрити на определени места и булката малко по малко да ги открива.

Също така може да измислите забавни стихчета, да напишете готини късметчета и всяко момиче да си изтегли от тях и да ги прочете на глас.

Ето и няколко предложения от нас за готини забавни пожелания:

"Ако любовта не те споходи до вечерта, значи е време някой готин батко (тук напишете име) да те прибира."

"Очаква те незабравима година, само един мъж в живота ти ще има."

"Мъж, прекрасен и с много пари, ти се пада до зори."

"По вода да ти върви, и на пари, и в леглото до зори."

"Цял отбор красиви мъже, искат да споходят твоето сърце.”

„Той е секси и красив – отвори очи, за да го видиш.”

И разбира се, не забравяйте да се снимате много. Запечатайте всеки един момент от моминското парти, за да може след време да си спомняте за готиното преживяване, гледайки снимките заедно.

Весело изкарване !

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама