Как часът на раждане определя личността ни


Как часът на раждане определя личността ни
Снимка: iStock/Guliver

Чували ли сте някога, че часът на раждане всъщност оказва влияние върху нашата личност? Някои вярват, че той определя нашите умения и характер. Предлагаме ви да видите какви сте според това в колко сте родени.

Ако сте родени между полунощ и 2 сутринта

Чувствате се по-комфортно и уверени в ситуации, с които вече сте запознати. Винаги търсите сигурност и стабилност, заради което някои смятат, че сте резервирани. Харесва ви да образовате и окуражавате хората да живеят положително. Вашето семейство е на първо място за вас.

Ако сте родени между 2 часа и 4 часа сутринта

Вие сте неспокойни и любопитни, винаги търсейки да откриете нещо ново. Интелигенти и добри комуникатори сте. Верни приятели. Обичате да четете, да пишете, да пътувате и предпочитате спортни активности, които не са силови.

Ако сте родени между 4 часа и 6 часа сутринта

Трябва да се научите как да устоявате себе си. Интересувате се как да защитите природата и мислите за бъдещето. Знаете колко е важно да правите добро и обичате да помагате и мотивирате хората около себе си. Вие сте романтични, но понякога сте малко инатливи 

Ако сте родени между 6 часа и 8 часа сутринта

Вие се чувствате добри в изкуството. Имате нужда да се чувствате важни и изисквате много от себе си. Имате прекомерна нужда от одобрение. Вие сте лидер по природа, който понякога може да се държи прекалено шефски.

Ако сте родени между 8 часа и 10 часа сутринта

Вие сте много чувствителни. Дейности като медитация ви карат да се чувствате спокойни. Обичате да прекарвате време сами и не търсите слава. Обичате да помагате на другите, като внасяте мир и хармония в душите им.

Ако сте родени между 10 часа и обяд

Имате дружелюбен характер. Обичате да прекарвате времето си с тези, с които споделяте общи интереси. Вие сте добър отборен играч и знаете как да обединявате хората. Винаги сте в търсене на нови приятели, страхотни моменти и забавни преживявания.

Ако сте родени между обяд и 2 часа следобед

Вие сте амбициозни и отговорни хора, които знаят как да се справят с всяка задачка. Имате нужда да ви се възхищават, като някой, който знае какво точно иска, но внимавайте тъй като професионалните успехи могат да застрашат личния ви живот.

Ако сте родени между 2 часа и 4 часа следобед

Вие сте много активни и авантюристични. Не харесвате рутината и стабилността. Винаги сте готови да откриете нещо ново. Винаги сте готови да разширявате границите си и често се опитвате да намерите отговори на най-предизвикателните философски въпроси.

Ако сте родени между 4 часа и 6 часа

Вие сте позитивни и енергични. Често се страхувате се отворите сърцето си пред някого другиго и да споделите чувствата си. Не обичате да взимате нищо за даденост особено доверие и любов.

Ако сте родени между 6 часа и 8 часа

Имате специално умение: може да чувствате нуждите на другите и имате способността да се поставяте в техните обувки. Имате склонност да избягвате противоречията, задавайки прекалено много въпроси, тъй като приемате живота такъв, какъвто е.

Ако сте родени между 8 часа вечерта и 10 вечерта

Вие сте прекрасен поддържаш актьор. За да се чувствате добре, няма нужда да играете главната роля - чувствате се прекрасно, когато помагате на другите хора. Обичате да сте оценявани от другите хора. Вие сте перфекционисти и не обичате да правите грешки.

Ако сте родени между 10 вечерта и полунощ

Вие знаете кои сте и какво искате в живота. Блестите със забавния си и ярък характер. Цените креативността и обичате да сте в центъра на вниманието. За да постигнете целите си, винаги давате най-доброто от себе си.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама