Как да организирате най-хубавото моминско парти


Как да организирате най-хубавото моминско парти
Снимка: Thinkstock/Guliver

Ваша много добра приятелка скоро ще се омъжва и е поверила организирането на моминското парти на вас. Не бива да я разочаровате!

Сега е моментът да покажете, че умеете да се веселите и да спретнете нещо незабравимо, което ще помни и ще разказва дълго време!

Вашата приятелка може би има свои желания и си представя моминското си парти по определен начин. Вие трябва да направите всичко възможно, за да разберете какво точно иска и да подготвите един страхотен купон.

Нека всички заедно се веселите от сърце, а вашата приятелка да помни винаги този прекрасен подарък!

Ето и няколко съвета, които ще ви помогнат да организирате най-якото моминско парти:

Организацията

Да организира моминско парти е една много забавна задача, но повярвайте ни, никак не е лесна. Трябва да помните, че каквото и да става, колкото и да ви разпитва, трябва да пазите всичко в тайна от бъдещата булка, за да бъде изненадата още по-хубава. Вероятно тя ще се надява тайничко да сте й спретнали нещо, но едва ли подозира какво точно кроите. Правете се на приятно разсеяни и в никакъв случай не й споделяйте, дори и малко.

Можете да организирате тематично моминско парти по ваш избор. Нещо в стил колежански купон, ретро стил или хавайско парти – оставяме всичко на въображението ви.

Най-добре е моминското парти да се състои седмица преди сватбата или най-малко 2-3 дни преди това, за да имате време, както булката, така и вие да си отпочинете преди големия ден.

Все пак, след такъв голям и щур купон със сигурност ще имате нужда от няколко релаксиращи дни.

Участниците

Моминското парти е момент, който булката би желала да сподели само с най-близките си приятелки. С момичетата, които се е забавлявала през последните години, с тези, които винаги са били до нея и в добро, и в лошо.

Вие би трябвало да знаете кои са най-близките й приятелки, така че поканете само тях. Не е нужно на партито да присъстват много хора. Все пак ще се пие доста алкохол, ще се отдадете на сладки приказки и истории от периода, когато тя я била необвързана, ще се казват тайни. Определено ще бъде много забавно и хубаво, така че се постарайте да сте си само „ваши хора”.

Мястото

Тук отново има много и най-различни варианти, от които може да избирате. Постарайте се да бъде на някое любимо за булката място, където спокойно да можете да се веселите и да си правите каквото си искате. Някои предпочитат по-шумните места, други пък по-тихи и спокойни, където да могат да се отдадат на сладки приказки. Дали ще е в любимия ви клуб, ресторант, пиано бар или дори на домашно парти – изборът е изцяло ваш. Но все пак идеята на самото парти е вашата приятелка да се сбогува с живота си на неомъжена, затова е хубаво да се отбележи подобаващо и щуро.

Украсата

Украсата също е неизменна част от всяко моминско парти, затова трябва добре да помислите за нея. Не е нужно да е нещо голямо, важното е да е оригинално, ефектно и закачливо. Може да украсите с балони или цветя, да вземете свирки, бенгалски огън, фойерверки, да пуснете фенери, да сложите надпис "моминско парти" и много други.

Облечете се с блузки със закачлив текст или пък си сложете ленти с такъв надпис, рогца на дяволче или заешки ушички, хавайски полички, или пък нещо по-секси.

Кетърингът

Тук е моментът да покажете, че фантазията ви работи. Именно малките детайли на едно парти, правят най-голямо впечатление и определено ще зарадват бъдещата булка. Хубаво е кетърингът да е съобразен с темата на партито. Може да поръчате от онези готини десертчета с надписи или украшения, които да напомнят за празника на булката. Освен вкусни, те са много закачливи и оригинални.

Алкохолът

Моминско парти без алкохол? Е, това просто няма да е моминско парти! Изберете питиетата според вашия вкус и този на булката. Никога няма да сбъркате, ако заложите на шампанско, коктейли или мартини. Не прекалявайте! Все пак трябва да ви е забавно, а не да ви боли главата на следващия ден.

А какви изненади да подготвите, за да зарадвате булката, ще ви кажем във следващата част.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама