Как да започнем своята сватбена организация?


Как да започнем своята сватбена организация?
Снимка: iStock

Това е въпрос, който всяка бъдеща двойка си задава. Минаването на този етап в живота е свързан с една голяма организация и планиране, която не винаги се получава добре, ако началото е направено грешно. Този ден е един важен миг за всяка двойка и трябва да протече по най-добрия начин. За тази цел трябва и добра организираност.

Как трябва да започнем организацията?

Първото и най-важно нещо е да се свържете със сватбена агенция и лично със сватбен агент! Това са хората, които имат опита и професионалните качества да ви обяснят всичко необходимо по вашата организация. Това е най-първата стъпка от всички следващи. Защо?

Много често младоженците в бързането си започват сами да правят първите стъпки. Всяка голяма агенция има достатъчно опит, за да ви избере правилното място според вашите желания, изисквания и бюджет. Много често се случва младоженци да запазват даден ресторант, където им казват че всичко може и след това да търсят агенция. В последствие се сблъскват с редица проблеми, които идват от там. В такъв момент е много трудно и за сватбения агент да реагира, защото той НЕ е водил преговори и няма информация за договореното /при платено капаро/. Има много места, където се крият подводни камъни и само една добра агенция може да ги открие.

Сватбеният агент разполага с информация за повечето ресторанти /качество на храна, организация на персонала, цени, капацитет на кухнята, обслужване и други/, кога са натоварени и кога не, какви са плюсовете и минусите. Това може да окаже голямо значение за вашия бюджет или настроение.

Сватбеният агент може да договаря цени вместо вас и да ви съветва, как да постъпите или какво да изберете. Това са хора, които работят по цял ден и за тях няма скрити неща.

Как да изберем екипи?

Какво всъщност представлява организацията на една сватба? Различни екипи и пера да бъдат синхронизирани в един момент на дадено място, за да се получи всичко перфектно. Ако вие сами избирате разпръснато екипи (фото, видео, ресторант, водещ, украса и т.н.), то няма как да очаквате организацията да бъде добра. Синхронът в работата на отделните екипи + контролът на сватбения агент е на първо място. Ако отделните екипи се запознават в деня на вашата сватба,  вие ще имате проблеми.

За да избегнете всички тези ангажименти и бъдещи неприятности направете правилната първа крачка – обърнете се към агенция. Така вие, ще имате неограничено време да се наслаждавате на вашата сватба, докато професионалисти, ще контролират всичко месеците преди сватбата и в самия ден!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама