Как Ирена Милянкова успява да гради кариера, да бъде майка на 4 деца и царица в кухнята?


Как Ирена Милянкова успява да гради кариера, да бъде майка на 4 деца и царица в кухнята?

Ирена Милянкова е нещо като супер майка! Повечето хора я познават от сериала "Под прикритие" и модния подиум, но не всички знаят, че тя се грижи прекрасно за 1… 2… 3…4 деца! И вече очаква пето! И това ако не е голямо семейство! Тя изглежда невероятно, работи, изявява се в публичното пространство… Но никога не забравя кое е най-важното. А за нея със сигурност това е семейството!

В дома й се усеща хармония и уют. Но всеки знае, че това няма как бъде лесно. Особено стане ли дума за удовлетворяване на кулинарните изисквания на всички членове на семейството. Ирена споделя: "Голямото семейство с много деца изисква във вкъщи винаги да има сготвена храна, разбира се в голямо количество".

Ирена разпределя кухненската работа със своя съпруг Никола, с него почти винаги готвят заедно. Всеки ден са в кухнята, изправени пред кулинарните предизвикателства, които си поставят. Той обича приготвянето на месните ястия, а тя е почитател на супичките и традиционната българска кухня.

Ирена споделя, че внимателно подбира съдовете, които използва, за да улесни и позабърза процеса на готвене. Тайният ѝ помощник са съдовете Делимано Деличия. Ето накратко с какво са й от незаменима полза:

Всичко става лесно, съдовете загряват бързо, по повърхността им няма никакво залепване и не загарят, което улеснява и почистването след това.

Семейството на Ирена превръща готвенето в забавление, благодарение на Делимано Деличия. Всички съдове Деличия са с вътрешното покритие Керамика Форте, което в момента е сред номер 1 за керамични покрития на пазара. В сравнение с обикновените незалепващи съдове, Керамика Форте е:

- до два пъти по-издръжливо,

- до три пъти по-незалепващо,

- до 50% по-устойчиво на издрасквания.

Разгледайте продуктите от серията Делимано Деличия тук, сред тях ще откриете грил тиган, универсален тиган, слоп уок тиган, тиган за палачинки, висок тиган, кръгла тава, плитка тенджера и други.

Вижте какво още споделя Ирена:

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама