Като Ромео и Жулиета: Влюбени се женят на балкона (ВИДЕО)


Като Ромео и Жулиета: Влюбени се женят на балкона (ВИДЕО)
Снимка: стоп кадър

Социалната изолация, наложена заради пандемията от коронавирус, подтикна влюбени да използват своите балкони като място, където да се врекат във вярност и да си кажат заветното "Да".

Двойка от Северна Испания решила да се ожени на своя балкон в град Арнедо, след като строгите мерки за ограничаване на епидемията от коронавирус им попречили да проведат мечтаното си сватбено тържество. Хосе и Дебора разменили обетите си на балкона на апартамента си, докато десетки зрители ги аплодирали от съседните балкони и от улицата. Някои от тях държали плакати с послания, за да поздравят двойката. Дори кметът на града Хавиер Гарсия присъствал на сватбата, наблюдавайки я отдолу.

В Ню Йорк, където е епицентърът на коронавируса в САЩ, две жени сключили брак на улицата, като брачният служител ги венчал от прозореца си, без да напуска дома си.

Междувременно в Маями 35-годишният Бенджамин Кац и 36-годишната Джейми Уебър решили да се оженят на балкона си, след като били принудени да отменят планираната церемония заради карантината. Те организирали сватба със 150 виртуални гости от САЩ и Гърция, които наблюдавали случващото се онлайн. Съседите им били в ролята на свидетели от собствените си балкони. Двойката отпразнувала сключването на брак с пица и шампанско.

В Twitter пък бе споделено видео от предложение за брак на балкон в Ливан. На кадрите се вижда как двама мъже с екипи за дезинфекция се издигат с кран до балкона, за да поздравят жена. След това единият се изкачва над терасата, сваля противогаза си и пада на колене.

 

Източник: Дойче веле, БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама