Kinder Surprise отпразнува 40-тия си рожден ден с парти


Kinder Surprise отпразнува 40-тия си рожден ден с парти

Kinder Surprise отпразнува 40-тия юбилей на малките изненади със специално събитие тази събота, на което бяха са поканени всички почитатели на марката.

Малчуганите и техните родители имаха възмажността да се забавляват през целия ден с изненадите, продготвени от Киндерино и разположени в отделни тематични кътове. Между най-вълнуващите преживявания се оказаха големите сапунени балони, създавани от още по-големите клоуни, огледалната стая на Фантомини, където децата се превръщаха в малки духчета, както и гигантското шоколадово яйце, в което всеки гост се превръщаше в мини Киндер герой. Гостите на партито имаха възможността да поднесат своите съдречни пожелания на домакина като изработят собственоръчно поздравителна картичка.

За доброто настроение и празнична атмосфера се погрижиха и детските формации, които изпълняваха любими песни, танци, а кулминацията беше атрактивно огнено шоу, което събра всички присъстващи около сцената.

Сред специалните гости беше и щастливото семейство на Мая и Крум Савови с близнаците си Катрин и Крум, които не пропуснаха нито едно от забавленията. Миленита и децата й също бяха сред присъстващите като най-любима за тях се оказа зоната с рисунки върху лица, в която всеки се предреши като любим мини-герой. Фурор сред всички предизвика любимата звезда на тийнейджърите Venzy, който поздрави рожденика и раздаде купища автографи.

От 1974 Kinder Surprise радва милиони деца с една революционна идея като комбинира шоколодoво яйце, изненада и играчка Kinder Surprise и създава вълнуващ и забавен свят.

От създаването на Kinder Surprise досега са продадени близо 30 милиарда яйца по целия свят с повече от 8 000 различни играчки. Почти всяка година се създават над 100 нови играчки, насърчаващи детското въбражение и творческо мислене.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама