Кои марки бебешки колички са най-купувани


Кои марки бебешки колички са най-купувани
Снимка: iStock/Guliver

За да отглеждаме детето си с лекота, трябва да си осигурим набор от стоки, предназначени за конкретната възрастова група. Сред тях се нареждат и бебешките колички, които се предлагат в различни дизайнерски и ценови категории – за новородени, за по-големи бебета, за близнаци и др. При избор е важно да се уверим в качеството на модела, залагайки на доказала се марка като Сайбекс, Хаук или Лорели.

Бебешки колички

 

 

На какво да обърнем внимание при покупка на бебешка количка

Превозното средство за бебета трябва да е, на първо място, леко и удобно за бутане, за да не се превърнат градските улици в пречка, а да се насладим на една приятна ежедневна разходка с малкото дете. Важен е и дизайнът, който избираме според пола на детето и нашите лични предпочитания. Практичен вариант е да заложим на тъмната гама, ако не искаме да почистваме количката твърде често. Ако обикаляте много навън, заложете на модел с голям багажник, който ще побере всички ваши покупки. Важен момент е и сенникът на количката. Добре е да може да се разпъва достатъчно, за да предпази от слънцето през летните дни. За предпочитане е количката да притежава големи гуми, които ще обират неравностите и возенето няма да създава дискомфорт.

Какви видове има според предназначението

Пазарът за детски стоки е толкова пренаситен с предложения, че покупката на конкретен вид се оказва сериозно изпитание за родителите. Ако целта е да си набавим бебешка количка с подходящи параметри, е важно да знаем между какво можем да избираме като варианти:

  • за новородени – кошът е лежащ и изцяло пригоден за най-малките бебета. Наименованието, с което често се назовава - “зимен” не значи, че се използва само през студеното време от годината. Във вътрешната си част е снабден с мека подложка, а страничните му части са добре уплътнени, за да се чувства малкото бебе комфортно. Подходящ е за използване до момента, в който детето вече може да стои в седнало положение;
  • за близнаци – двойната радост е свързана и с двойни вложения, за да сме адекватни спрямо задаващите се грижи. Превозните средства за близнаци се предлагат в различни конфигурации – седалките могат да са разположени в редица или да са една до друга. Този вид е подходящ и за породени деца;
  • комбинирани модели – 2 в 1 и 3 в 1 бебешките превозни средства са практични и мултифункционални, като те са също така рентабилна и инвестиция за дълго време напред. Включват лежащ и седящ кош, а вариантите 3 в 1 са с включено столче за кола;
  • летни – подходящи са за бебета над 6 месеца, които могат да седят самостоятелно. Имат лека конструкция и могат лесно да се сгъват и разгъват.

Голяма част от родителите определят покупката на бебешка количка като доста трудна, защото наличните видове не са никак малко. Обмислете всяко едно предложение и заложете на най-подходящото за вас.

Кои са най-купуваните марки, споделят от онлайн магазин Рая Тойс

Производители като Cybex, Hauck, Cangaroo и Lorelli предлагат луксозни и бюджетни детски колички, които притежават безупречно изпълнение и затова са се превърнали в любими за родителите. При всяко едно от тези имена ще намерите богат продуктов каталог, обхващащ ниския и високия ценови диапазон, така че намирането на идеалния модел бебешко превозно средство да не затрудни купувачите.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама