Кой казва, че децата не обичат математиката?


Кой казва, че децата не обичат математиката?
Снимка: iStock

Математическите игри винаги са привличали интереса на децата. Те ги карат да мислят логично, да разсъждават, събуждат състезателния им дух и вдъхват увереност в собствените сили. Всяко дете, подобно на нас, възрастните, иска да успява, защото това е от огромно значение за самочувствието му. А имаме ли добро самочувствие, ние сме щастливи и уверени. Стимулирани сме да преодоляваме нови и нови върхове, чувстваме се окрилени и мотивирани!

И все пак битува погрешното мнение, че не всички деца обичат математиката, че на някои тя просто не им върви. Да, вероятно това може и да е така, що се отнася до сложната материя, изучавана в университетите, например.

Но колкото до математиката в началните класове, скъпи родители, не робувайте на тези предразсъдъци! Всяко дете обича математиката, стига информацията да е поднесена в правилната форма. Точно така е разработена и страхотната офлайн игра Детска Математика за 1 2 3 4 Клас: Въпроси. Тя е изключително забавна и ще помогне на всяко дете да учи и успява с лекота.

Къде е тайната?

Детска Математика за 1 2 3 4 Клас: Въпроси е организирана по специален начин. Тя предлага множество интересни задачи, представени в тестова форма, което прави заниманието с нея много увлекателно. Отговаряйки на въпросите децата развиват логическото си мислене, подобряват и времето си за реакция. Да се забавляваш с Детска Математика за 1 2 3 4 Клас: Въпроси е неустоимо удоволствие!

Подарете я на вашето дете и ще видите, че то ще я заобича още от първия тест. Визуалното броене на разнообразни форми, предмети и животни веднага грабва вниманието на малкия човек, стимулира вроденото му чувство да побеждава и неусетно го превръща в герой в собствените му очи. А когато повярваш в себе си няма невъзможни неща!

Събиране, изваждане, умножение и деление, уравнение и неравенства, поредици от числа – играта съдържа всичко най-важно от учебната програма, за да подпомогне ученето и да го направи възможно най-леко и интересно.

След всеки въпрос детето може да свери отговора и да разбере допуснало ли е грешка или не. А точно това, според психолози и педагози, е най-добрият начин за усвояване на трайни знания и умения.

Детска Математика за 1 2 3 4 Клас: Въпроси съдържа тестове с различни нива на трудност, което е още един огромен плюс. Овладявайки ниво след ниво, вашето слънчице ще задълбочава все повече своите познания и ще се усъвършенства математическите си умения.

Играта повишава интелигентността, подпомага концентрацията, логичното, абстрактното мислене и много други важни умения. А най-хубавото е, че всичко това се случва абсолютно неусетно, без напрежение и досада.

Нещо повече - пъстрите цветове, чудесната графика и отлично структурираните тестове със сигурност ще допаднат на всеки малчуган.

Свалете и други забавни игри на сайта metatransapps.com.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама