Коледен благотворителен ВЕГ Фест


Коледен благотворителен ВЕГ Фест

Благотворителен Коледен ВЕГ Фест ще се проведе на 19 и 20 декември, от 10.00 до 19.30 часа в Хотел Хемус, мецанин, зали Преслав и Конферанс 1.

Фестивалът предлага презентации и лекции, коледен базар и томбола с много награди.

По време на фестивала ще гостуват Д-р Мария Папазова, Д-р Атанас Скатов, д-р Маргарита Чанкова от "Четири лапи", холандският фотограф Марсел Фенс, който ще представи книгата си - "Красивите бездомни кучета на София" и неговата работа с животните в България, както и много други лектори, които ще ни запознаят с много разнообразни и интересни теми. Наши гости ще бъдат и Фондация "Четири лапи", Фондация "Дивите Животни" и "Приятели на четири крака".

Базарът ще предложи голямо разнообразие от много вкусна веган храна и напитки, козметика и други здравословни продукти.

Таксата от входа (10лв.) ще бъде поделена в полза на 2 веган каузи:

В подкрепа на първата в България ферма-убежище за селскостопански животни, пострадали от човешко насилие, както и такива с вродени аномалии - ПРИЯТЕЛИ НА ЧЕТИРИ КРАКА, които се нуждаят от спешна нужда от спонсори и средства за животните.

В подкрепа на един изключително амбициозен, важен, български, веган проект, от изключително световно значение: "Скоростно изкачване на 14-те най-високи върха на планетата над 8000 метра височина без консумация на храна от животински произход“ на Д-р Атанас Скатов.

Прочетете програмата тук!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама