Мило момиче, бракът не е лесен, но чуй това...


Мило момиче, бракът не е лесен, но чуй това...

... знам, че понякога ти се иска да се откажеш. Да захвърлиш всички задължения, да си събереш багажа и да избягаш за малко.

Понякога никой не разбира колко много задължения имаш, колко е трудно да запазиш домашния уют и винаги да си усмихнатото момиче, за което той се ожени.

Вече нямаш толкова време да се лакираш, да слагаш очна линия и косата ти винаги да стои съвършено. Но мъжът до теб трябва да знае, че душата ти никога няма да се промени и съвършенството е филмова измислица, от която той няма нужда.

Готвенето заедно беше забавление, не го превръщай в задължение, остави щипка вълнение и не спирайте да готвите един до друг. Изненадвайте се, както някога и бъдете импулсивни и в най-обикновените дни, за да ги превърнете в щур спомен.

Мило момиче, бракът не е лесен, но е такъв, какъвто сам пожелаеш да го направиш. Мъничко усилие, няколко мили думи, уважение и спомени, които да ти напомнят какво сте преживели заедно.

Не спирайте да се гледате в очите, да въздъхвате, когато си кажете "Обичам те" и никога да не звучи изтъркано... защото не е!

Бракът не винаги е вълнуващ, тръпката идва и си отива, но човекът до теб е човекът за теб и ти не бива да го пускаш. Преминавайте през вълненията и скуката заедно, защото има причина да сте заедно и тя е, за да си подарявате щастие.

Да, щастието е подарък. Опаковайте го в ежедневие, във вълнуващите и спокойните моменти, но знайте, че то винаги е там.

Мило момиче... бракът е постоянна борба, за това се дръжте здраво за ръка и се борете, но не един с друг, а заедно срещу света.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама