Мъжете с тези имена се женят само веднъж в живота си


Мъжете с тези имена се женят само веднъж в живота си
Снимка: iStock

Всяко име носи определена вибрации на притежателя си и може би затова хората с еднакви имена имат сходна съдба. Бракът с мъжете с тези имена със сигурност ще бъде силен и стабилен. Те минават само веднъж под венчилото, но не забравяйте, че всяко правило има изключения.

1-во място - Владимир

Владимир е истински лидер, който проявява независимост при вземането на решения от ранно детство. На жената, която той той ще избере за своя съпруга, всеки ще завижда. Той ще стои до нея като каменна стена. Мъжът с това име оценява комфорта и стабилността в брак и не би си позволил да ги загуби заради мимолетна слабост. 

2-ро място - Борис

Мъжете с това име са истинско въплъщение на реда и точността. Те обичат комфорта и съпругата им винаги е на първо място за тях. Мъжът с това име е много общителен и се радва както на уважението, така и на симпатии от страна на жените около него. Невъзможно е да не го забележите в голяма компания. Но това не бива да ви притеснява, защото той знае как да бъде приятел с жените и никога няма да си позволи нещо повече.

3-то място - Георги

Мъжът с това име има труден характер. Но това не означава, че той обича да създава конфликти. Но въпреки това е много трудно някой да го убеди в мнението си, защото Георги твърдо отстоява позицията си. Като цяло мъжете с това име могат да бъдат много сладки и привлекателни. По правило те се женят веднъж и техният брак е завинаги, уважават и глезят своята сродна душа.

4-то място - Константин

Зад вида на този смел мъж често се крие нежна и уязвима душа на чувствителен и мечтателен човек. Той е невероятно доверчив и заради това свое качество в младостта си може да преживее много разочарования.

5-то място - Антон

В детството си Антон е истинска гордост за родителите си - послушен и отговорен за годините си, той обича да учи и рано избира бъдещата си професия. Но когато дойде време за избор на партньор в живота, Антон не бърза с предложението за брак. Едва когато е напълно убеден, че е направил правилният избор, той ще се реши на тази крачка. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама