На каква възраст е най-вероятно да срещнете своя съпруг според реда ви на раждане


На каква възраст е най-вероятно да срещнете своя съпруг според реда ви на раждане
Снимка: iStock

Знаете ли, че редът, в който сте родени в семейството ви, всъщност се отразява на възрастта, на която ще сключите брак. Разберете кога ще се омъжите според реда ви на раждане.

Първороден

Първородните деца винаги имат силно чувство за отговорност и лидерство. Този вроден стремеж към успех може да забави търсенето им на сродна душа, тъй като  първо трябва да създадат здрава основа в кариерата и личния си живот. Вероятната възраст да срещнат сродната си душа е между 33 и 37 години, когато са натрупали опит и мъдрост, за да направят обмислен избор във връзките си.

Вижте още: Жените от тези зодии са перфектните съпруги

Средно дете

Средните деца имат уникална позиция в семейството, тъй като те често са миротворци и преговарящи. Способността им да съчувстват и да се адаптират ги прави отлични партньори. За средните деца търсенето на сродна душа може да бъде изпълнено с поредица от значими взаимоотношения, които в крайна сметка ги водят до истинската им любов. Най-вероятната възраст за средните деца да срещнат своя бъдещ съпруг е между 32 и 36 години, когато са открили баланс между личните си нужди и нуждите на връзката.

Най-малкото

Най-малките братя и сестри често имат безгрижен, приключенски дух, който ги прави отворени за нови преживявания, включително любовни. Вероятно е да срещнат сродните си души, когато най-малко го очакват, често по време на период на лично изследване и израстване. За последно родените идеалната възраст да срещнат своя съпруг варира от 20 до 25, тъй като те са по-склонни да прегърнат спонтанността и да поемат рискове в любовта.

Единствено дете

Само на децата, свикнали на самота и независимост, може да им отнеме повече време, за да намерят сродната си душа, тъй като внимателно преценяват отношенията си. Идеалната възраст за единствените деца да намерят своята бъдещ съпруг е между 28 и 32 години, когато са достигнали ниво на емоционална зрялост, което им позволява да поддържат дълбока и трайна връзка.

Вижте още: Това е тайната на дългия и щастлив брак

Близнаци

Близнаците споделят уникална връзка, която може да повлияе на романтичния им живот по интригуващи начини. Еднояйчните близнаци може да почувстват силна връзка със своя брат или сестра, търсейки партньор, който да допълва личността на техния близнак. Разнояйчните близнаци, от друга страна, могат да бъдат привлечени от партньори, които предлагат усещане за индивидуалност и контраст. Идеалната възраст за близнаците да срещнат своята сродна душа е между 23 и 28, тъй като те намират баланса между близките си братя и сестри и желанието си за романтичен партньор.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама