Най-добрите детски обувки за зимните месеци: Нашите предложения


Най-добрите детски обувки за зимните месеци: Нашите предложения
Снимка: ccc.eu

Зимата вече е тук и едно от основните неща, от които ще се нуждае детето ви, са именно добри обувки за този най-студен сезон от годината. Кои са най подходящите опции и как да изберете точния модел по-лесно? Нека ви дадем няколко предложения за детски боти, за да ви помогнем.

Търсите подходящи детски обувки за дълго време навън във всякакви климатични условия?

В случай, че основното за вас е да изберете детски боти, които са подходящи за дълго време навън, има две важни характеристики, които да търсите. Първата такава е обувките да бъдат с по-дебела подплата, която ще осигури и максимална топлина за краката на детето ви дори и в много студено време. Втората включва моделът да бъде с високо ниво на непромокаемост. Така той ще бъде приложим дори за силен дъжд или натрупал сняг и детето ви ще може да се забавлява максимално с всякакви активности навън. 

Най-добрият вариант за комбинация на тези две характеристики ще откриете именно в лицето на моделите тип апреска. Те са стандартно направени от шушляков непромокаем плат и осигуряват съответно защита от намокряне. Имат и дебела подплата. Разбира се ще откриете много разнообразни опции за такива. Можете да изберете класически черни или пък такива в по-наситен цвят. Налични са и интересни възможности с анимационни герои, като например Мини Маус.

Трябва ви нещо, което е подходящо едновременно за ден на училище и градска разходка?

В случай, че пък търсите подходящ модел за детски ботушки, който да е приложим за ден на училище, но и за градски разходки, тук имаме други предложения. Чудесен вариант е да заложите на модел тип кубинки с връзки. Те ще предоставят максимален комфорт за детето ви и имат средна подплата. Същевременно са налични в изобилие от цветове и модели. Можете да изберете велурени бежови или кожени черни такива, а дори и лачени в преливащо розово и лилаво. Има и много шарени възможности. И не се притеснявайте за обуването, защото са налични и модели с допълнителен цип острани.

Другият функционален тип, който би бил подходящ в случая, е високи маратонки до над глезена. Те могат да се комбинират и в двете ситуации. Също са подходящи за продължително носене и ще осигурят оптимално удобство и средна топлина. Можете да разгледате доста възможности за модели на различни детски боти в CCC. Разбира се е вариант да поръчате онлайн, след като изберете точен размер и модел. Ще можете също и да посетите физически магазин с детето ви и то да премери най-подходящите за него модели. 

Търсите универсален модел, който да се връзва добре с всякакви дрехи?

Ако пък ви се иска да подберете един универсален модел, който може лесно да се върже с всякакви дрехи, туък също са налични интересни възможности. За начало е добра идея да изберете изчистен такъв като модел. Чудесна опция е да заложите на боти само с цип или ластици отстрани. Така няма да има много включени орнаменти и съответно моделите няма да задължават носене с определени дрехи. Те могат да се комбинират както с детски дънки и панталони, така и с поли и рокли.

Друго основно тук е да заложите на универсален цвят, който може да си отива с много неща. Това най-често е класическото черно или вариация на бежово или кафяво. Разбира се, ако детето ви носи предимно някои цветове, можете да изберете и детски боти в съответната гама. Например розово за момиче или синьо за момче. А защо не и тъмночервено или пък зелено? 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама