Nestle и Миньоните правят закуската по-забавна


Nestle и Миньоните правят закуската по-забавна

В рамките на кампанията на детски зърнени закуски Nestle, промоционалните кутии на NESQUIK 375g, COOKIE CRISP375g, NESQUIK Duo 325g и CHOCAPIC 375g са със специален подарък към всеки продукт, свързан с любимата на милиони анимация.

NESQUIK 375g и COOKIE CRISP 375g са с малка фигурка на танцуващ миньон, а опаковките на другите два вида NESQUIK Duo 325g и CHOCAPIC 375g съдържат анимирана щипка с миньон.

С помощта на подаръците във всяка кутия, закуската се превръща не само в полезен, но и приятен сутрешен ритуал за децата и техните родители. Редовната консумация на разнообразна и балансирана закуска е сред важните предпоставки за правилно израстване и развитие на децата.

Любимите герои от касовата анимация "Миньоните“ могат да са добра мотивация за изграждане на постоянни навици в децата да започват деня си с балансирана, но и вкусна закуска. Именно това е една от причините за глобалната промоция, посветена на една от най-чаканите анимации за всички времена, превзела първото място в киносалоните в 53 държави.

Пълнозърнестите храни доставят полезни хранителни вещества за организма като хранителни влакнини/фибри, витамини и минерални вещества. Добър избор са зърнените закуски, приготвени с пълнозърнести видове брашно, съчетани с мляко или плодов сок. 

Детските зърнени закуски Nestle са направени с пълнозърнести култури като основна съставка и са източник на фибри, витамини и минерали. Те са обогатени с калций и Витамин D и са чудесен избор за закуска като част от балансираното меню.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама