Невероятни родители, които ни вдъхновиха


Невероятни родители, които ни вдъхновиха

Трогателната любов на родителите винаги е най-искрена и безусловна. На колкото и години да сме, винаги можем да намерим у тях подкрепа, да получим ценен съвет и да се заредим с нови сили. Те вярват в нас, дори ако ние самите не сме особено сигурни в себе си.

Нека да видим забележителните родители, които ни възхитиха през 2015 година със своята мъдрост и остроумие.

Проверени съвети

Мнозина вероятно се отнасят скептично към тази звездна двойка (Анджелина Джоли и Брад Пит), но е трудно да им се отрече богатият родителски опит. Те на свой ред с радост го споделят с останалите.

Добрият пример е заразителен

Лора Касперзак, 36-годишна майка на две деца и инструктор по йога от Ню Джърси, покори Instagram със своите снимки, на които е застинала в различни пози от йога. 4-годишната ѝ дъщеря и 8-годишният ѝ син, вдъхновени от нейния пример, се стараят да не изостават от майка си.

Най-хубавият рожден ден

Родителите на Лила Мей Шоу, която вече три години се бори с рака, решиха да ѝ направят най-запомнящото се тържество, и то включи всички събития, които момичето, уви, няма да може да види.

Такава е родителската любов!

Алистър Кембъл реши да подкрепи своята шестгодишна дъщеря Шарлот, която има проблеми със слуха. Той направи това по много трогателен начин – постави си татуировка във вид на слухов апарат.

Клоуи и фъстъчетата

22-годишната Клоуи Дъстън и съпругът ѝ били изправени пред избор – поради усложнения с бременността да предизвикат преждевременно раждане на тризнаците, или да запазят две от трите деца. Към този момент двойката вече имала три деца. Те взели решение да спасят и трите бебета и сега са щастливи родители на шест деца!

Момчето, което умее да лети

Уилям Лоуренс е най-малкият в семейството и от раждането си малко се отличава от своите братя и сестри – той е със синдром на Даун. Но благодарение на своя баща той има специална дарба – Уил може да лети! Алън, бащата на момчето, прави всички тези снимки с надеждата, че те може да въодушевяват Уил.

Раждаме вяра в чудеса

С такива родители няма как да се скучае. Те знаят как да развеселят своите деца и да накарат въображението им да работи на пълни обороти. Всеки ноември, докато децата спят, техните играчки динозаври оживяват.

Баща за пример

Филип Моргиз е самотен баща. Когато косата на дъщеря му Ема започнали да растат, той разбрал, че трябва да се научи да се грижи за тях както трябва. Филип дори открил собствена школа, в която учи другите бащи да се грижат за косите на дъщерите си.

Голяма отговорност

През 1997 година новина обиколи света – семейство Кени и Боби Макоги се сдоби със седем близнаци наведнъж. Те бяха първите в света благополучно родени седемзнаци. Независимо от всички трудност, с които се сблъскали родителите при възпитанието на децата, те са израснали добри хора и през 2015 отпразнуваха 18-ата си годишнина.

Послание през годините

Раждането на дете кара мнозина да погледнат по нов начин на света и да се замислят, доколко той е добър и безопасен. Марк Зукърбърг не е изключение. Във Facebook той публикува открито писмо към дъщеря си, в което ѝ обещава, че ще направи всичко възможно да направи света по-добър.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама