Няколко признака, че той ще е прекрасен татко


Няколко признака, че той ще е  прекрасен татко
Снимка: Thinkstock/Guliver

Не отричайте, че не сте от момичетата, които обичат да си правят планове за бъдещето си и си представят как гаджето им ще бъде баща на децата им един ден! Това е нещо нормално за всяка жена, която иска да създаде щастливо семейство.

Ето защо, избирайки си партньор, ние търсим в него качества, които да докажат, че ще бъде добър баща.

Ако можете да си представите как прекарвате живота си до старини с даден човек и отглеждате децата си заедно, то значи нещата са сериозни. Време е да минете на следващо ниво.

Вашето прекрасно гадже може би е мъжът, който сте чакали толкова дълго, може би точно той трябва да бъде баща на децата ви.

А как ще разберете това?

Той обръща внимание на малките неща

Фактът, че той си спомня не само вашия рожден ден, но и този на сестра ви, дори на приятелките ви, говори, че ви възприема доста сериозно. Това, че оценява, когато му правите кафе сутрин, означава, че той обръща внимание и на малките неща, които често са най-важните.

Определено вашият партньор ще бъде добър и съвестен баща, не се съмнявайте в това. Няма да бъде от тези татковци, които казват: "Не сега детето ми, имам работа. Иди при мама", напротив! Той винаги ще му обръща внимание, ще му отделя от времето си, ще си играе с него. Това правят добрите бащи.

Той е забавен и игрив

Ако гаджето ви крие в себе си едно голямо дете, но разбира се вече много по-разумно и умно, то значи ще бъде перфектен баща. По-забавните мъже определено се справят по-добре с ролята на татко, тъй като те обичат да играят с децата си, да разказват смешни истории, вицове, с които да ги забавляват. Като цяло животът ви ще е песен с такъв баща.

Жените много често предпочитат забавни мъже, защото с тях винаги се смеят, те умеят да ви развеселят дори когато ви е тъжно или криво. Щом вие се чувствате толкова щастливи, представете си колко радостни ще са и децата ви с такъв баща.

Той гледа филмите, които вие избирате

Ако не е от мъжете, които си пускат поредния мач и се залепят пред телевизора, без да ви обръщат внимание, а вместо това сядат до вас и гледат поредния епизод на "Сексът и града", е това значи, че сте ударили джакпота.

Мъжете, които са готови да изгледат дори и най-сълзливия женски филм, само за да ви угодят и да ви покажат колко ви обичат, определено си заслужават. Те ще гледат със същия ентусиазъм и любимите детски филмчета на децата ви.

Те никога няма да пропуснат училищните забави или родителските срещи, винаги ще са на първия ред. Фактът, че един мъж е готов да се промени и да се откаже от някои свои навици, заради вас, означа, че ще го направи и за децата си.

Не е нужно да има големи топки, за да е добър баща

И тук изобщо не се шегуваме. Едно скорошно проучване, публикувано в Бюлетин на Националната академия на науките, установи, че по-малко надарените мъже са по-добри татковци.

Може да ви се струва малко смешно, но така твърдят специалистите. Така че не се притеснявайте, ако партньорът ви не е толкова надарен. Все пак важно е как той се държи към децата си, това го определя като добър или лош баща.

Той ви обича и го показва пред всички

Ако гаджето ви обича много и иска да покаже любовта си към вас на целия свят, то значи сте намерили "човекът".

Ако не се притеснява да ви целува и прегръща пред други хора, това означава, че ви цени и се гордее с вас. Това ще прави и с децата си. Той ще ги обича много и няма да се притеснява къде и с кого се намира, винаги ще ги обсипва с целувки. Този човек ще бъде отдаден изцяло както на вас, така и на децата ви.

Точно такъв трябва да бъде един добър баща!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама